Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, pregătită să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Când va face acest pas

Andreea Bălan, pregătită să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Când va face acest pas

Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan spune că este dispusă să îmbrace a doua oară rochia de mireasă, după divorțul de actorul George Burcea. Nu știe când ar putea face acest pas, dar se declară îndrăgostită de actualul partener, Tiberiu Argint.

Andreea Bălan, pregătită să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Când va face acest pas

Andreea Bălan a fost invitată în cadrul emisiunii ”Mireasa” de la Antena 1, unde a dezvăluit că vrea să se căsătorească a doua oară. Nu știe când ar putea face acest pas, dar spune că este îndrăgostită de Tiberiu Argint, bărbatul cu care este împreună acum, după divorțul de George Burcea.

”Eu nu mă mărit acum. Evident că da, la un moment dat, peste câțiva ani buni, de ce nu. Da, sunt îndrăgostită”, a spus Andreea Bălan, în emisiunea ”Mireasa”.

Andreea Bălan, sfat pentru concurenții de la ”Mireasa”

Andreea Bălan a avut și un sfat pentru concurenții de la ”Mireasa”. I-a sfătuit să se căsătorească din dragoste.

”Îi sfătuiesc să se căsătorească din dragoste, pentru că dacă nu o vor face așa, nu au cum să rămână împreună, deci este bine să vă cântăriți bine sentimentele, să vă dați seama ce simțiți. Cu toții greșim, dar important este să fii tolerant și să-ți dai seama că dacă persoana de lângă tine are defecte și tu ai defecte și să ne acceptăm așa cum suntem”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Ceartă între Andreea Bălan și Tiberiu Argint

De curând, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși certându-se în mașină. Motivul ar fi fost locuința lor.

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă. Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi, pentru wowbiz.ro

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de un scandal în parcare! De la ce a pornit cearta

Potrivit acestuia, Tiberiu și Andreea comunică foarte bine, doar că Tiberiu își impune mai mult punctul de vedere atunci când vine vorba de amenajarea locuinței lor.

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului. Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”,  a mai spus persoana apropiată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: