Redactia.ro
Home » Știri » Reacţie VIOLENTĂ a lui Vladimir Putin când a auzit că amanta Alina Kabaeva a rămas însărcinată

Reacţie VIOLENTĂ a lui Vladimir Putin când a auzit că amanta Alina Kabaeva a rămas însărcinată

Implicat în războiul pe care l-a pornit în Ucraina, se pare că Vladimir Putin a găsit timp şi de întâlniri amoroase cu amanta Alina Kabaeva. Surse apropiate Kremlinului susţin că fosta gimnastă a rămas însărcinată şi că preşedintele Rusiei este tatăl copilului. Se pare că femeia aşteaptă o fetiţă.

Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a publicat canalul rusesc de Telegram General SVR.

Putin i-a cerut să avorteze

Putin i-a cerut amantei sale, Alina Kabaeva, să facă un avort. Președintele rus nu s-a bucurat de această veste. Mai mult, Putin insistă ca Alina Kabaeva să facă un avort, motivele ținând de starea sa de sănătate. Kabaeva refuză să întrerupă sarcina, ceea ce provoacă scandaluri constante între ei.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina
Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina

Putin îi cere lui Kabaeva să avorteze, argumentând că are deja destui copii, că nu vrea copii pe care nu va putea să-i vadă niciodată, pentru că este grav bolnav și nu știe cât va mai trăi. Alina insistă să păstreze copilul și refuză să cedeze președintelui”, se spune în mesaj.

Câţi copii are Putin?

Unele surse susţin că liderul de la Kremlin are deja trei copii cu gimnasta Kabaeva, dar că Putin nu-l mai doreşte şi pe al 4-lea. În privinţa vieţii private a preşedintelui Rusiei, se ştie că a fost căsătorit cu Liudmila (1983-2014), cea cu care are două fiice, Maria, 37 de ani, medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, femeie de afaceri.

La fel ca tatăl lor, cele două fiice pe care Putin le-a avut cu prima sa soție sunt supuse sancțiunilor financiare și de călătorie ale Uniunii Europene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: