Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin a primit o nouă lovitură. Partenera sa, Alina Kabaeva se află pe lista neagră

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură. Partenera sa, Alina Kabaeva se află pe lista neagră

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură. Fosta gimnastă a Rusiei, Alina Kabaeva este partenera lui Vladimir Putin. În urma invaziei Rusiei în Ucraina, Bruxelles a propus sancționarea acesteia pentru rolul său în propaganda Kremlinului și pentru legăturile sale cu liderul rus.

Vladimir Putin a primit o nouă lovitură. Partenera sa, Alina Kabaeva se află pe lista neagră

Vladimir Putin a invadat Ucraina în noaptea de 24 februarie, iar de atunci, atacurile rusești continuă în orașele ucrainene. După ce Putin a divorțat de soția sa, se spune că liderul ar avea o relație cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, iar împreună ar avea doi copii. Pentru rolul său în propaganda Kremlinului și pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, Bruxelles a propus sancțiunea Alinei Kabaeva. Un expert este de părere că sancționarea acesteia îl va afecta pe liderul de la Kremlin. Alina Kabaeva, medaliată cu aur olimpic se află pe lista de personalități amenințate cu interdicție de intrare în UE și cu înghețarea activelor, ca parte a celui de-al șaselea pachet de sancțiuni ale UE.

În timp ce Statele Unite ale Americii evaluează situația actuală a războiului dintre Rusia și Ucraina, Putin pare să fie afectat de problemele cu care se confruntă Alina. Rebekah Koffker, un fost ofițer de informații din SUA, născut în Rusia, a vorbit despre planul secret al lui Vladimir Putin de a învinge SUA. Acesta susține că sancționarea Alinei Kabaeva nu ar opri războiul, dar va duce, la anumite pagube financiare și mai multe obligații fiscale. De asemenea, experții cred că deși nu există nicio garanție cu privire la impactul exact, acest lucru poate avea asupra președintelui rus sau a războiului.

Vladimir Putin ar avea doi băieți cu Alina Kabaeva. Noile dezvăluiri au fost făcute de un prieten apropiat al fostei gimnaste, care îl cunoaște și pe liderul de la Kremlin. Alina Kaabeva este președintele consiliului de administrație al Național Media Group, un holding care deține participatii importante în aproape toate principalele media federale rusețti care reproduc propaganda guvernului rus. Fosta gimnastă și fost deputat al Dumei este asociată cu președintele Vladimir Putin. Kabaeva ar putea fi beneficiara averii lui Vladimir Putin, potrivit unui raport confidențial al serviciilor secrete americane.

Alina Kabaeva este beneficiar direct al averii lui Putin

Trei editorialiști la agenția de stat Ria Novosti sunt pe lista pentru rolul lor în diseminarea propagandei guvernamentale asupra războiului din Ucraina. Cele patru nume se adaugă celor 58 de persoane, inclusiv șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, numerosi militari suspectați de crime de război în orașul ucrainean Butcha și membri ai familiei purtătorului de cuvânt al Kremlinului.

Vladimir Putin a negat în trecut că ar avea o relație cu Alina Kabaeva. Liderul rus și-a ascuns relația și nu a fost prezent la niciuna dintre nașterile copiilor săi. ”Relația dintre Alina și Putin a existat. Cei doi copii ai ei, doi băieți, sunt copiii lui Putin. Alina n-a avut altă relație. Ar fi fost mult prea periculos pentru ea.”, a mai precizat sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: