Redactia.ro
Home » Monden » Rebecca, prietena lui Vlad Pascu, lăsată de tatăl vitreg fără moştenire? Ce proces a deschis mama ei

Rebecca, prietena lui Vlad Pascu, lăsată de tatăl vitreg fără moştenire? Ce proces a deschis mama ei

vlad pascu

Rebecca L. a intrat în atenţia publicului odată cu scandalul în care este implicată familia Pascu, după accidentul provocat de tânărul drogat la 2 Mai, când a ucis 2 tineri.

Despre brunetă s-a aflat că ar fi consumat substanţe interzise alături de Vlad Pascu.

Tatăl vitreg nu i-a lăsat nimic

Rebecca L. este o tânără care n-a prea avut noroc în viaţă, până acum. De exemplu, fata nu s-a ales cu nimic din averea de milioane a tatălui vitreg, fiindcă bărbatul îi lăsase totul fiicei naturale.

Mama Rebeccăi a deschis un proces în care a solicitat ca terenurile, casele și conturile din bănci rămase după dispariția prematură a soțului ei să fie împărțite de judecători. Practic, se luptă pentru avere.

Cel mai recent termen a avut loc în urmă cu o săptămână, când instanța a decis să amâne procesul, deoarece martorii citați nu s-au prezentat.

Vlad Pascu primea 20.000 euro bani de buzunar

Vlad Pascu rămânea de multe ori singur, tatăl său obișnuind să plece des din țară. În astfel de momente tânărul primea de la părintele său, drept bani de buzunar, sume exorbitante, mai precis 20.000 de euro, conform gandul.ro.

Mama sa, Miruna Pascu, se află acum în spatele gratiilor din cauza faptului că a încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul ei.

Mihai Pascu a fost și el plasat sub control judiciar, deoarece polițiștii DIICOT au găsit în locuința acestuia arme și muniție deținute ilegal.

Altfel, Miruna Pascu le cere judecătorilor să o elibereze din arestul preventiv. Mama șoferului drogat din 2 Mai, care a omorât două persoane, s-a prezentat cu argumente neașteptate în fața instanței, spunând că Vlad Pascu nu ar face, de fapt, parte dintr-o familie bogată.

”Ceea ce s-a spus în presă cu familia putred de bogată, solicită să se constate că este o coincidență de nume între Mihai Pascu și o altă persoană, Cristian pascu, care ar deține acele imobile”, au transmis avocații, în numele Mirunei Pascu, conform Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: