Redactia.ro
Home » Monden » Rebel Wilson a slăbit 35 de kilograme: „Ideea de a fi mamă m-a făcut să mă gândesc la nevoile viitorului meu copil.“

Rebel Wilson a slăbit 35 de kilograme: „Ideea de a fi mamă m-a făcut să mă gândesc la nevoile viitorului meu copil.“

GALERIE FOTO (2)

Celebra actriță Rebel Wilson și-a impresionat admiratorii din întreaga lume în urma transformării prin care a trecut. Nimeni nu credea că e posibil să slăbească atât de mult. Gurile rele spun că o dată cu kilogramele în minus, și-a pierdut și din farmec. Însă, doctorii spun că așa e cel mai bine pentru sănătatea sa. Dar ce spune actrița, care este adevăratul motiv pentru care a făcut acest gest?

Rebel Wilson a slăbit 35 de kilograme: „Ideea de a fi mamă m-a făcut să mă gândesc la nevoile viitorului meu copil. “

Rebel a decis să-și schimbe viața în urma unei vizite pe care a făcut-o la medic. Vedeta internațională a aflat că are anumite probleme de infertilitate și că îi va fi foarte greu să rămână însărcinată dacă nu reușește să piardă câteva kilograme. Dorința puternică de a fi mamă a fost factorul declanșator care a dus la „anul sănătății” pentru vedeta din Pitch Perfect.

„Îmi amintesc când am mers la doctor și s-a uitat la mine de sus până jos. Mi-a spus că m-aș descurca mult mai bine dacă aș fi puțin mai sănătoasă. La început mi s-a părut foarte nepoliticos din partea sa, apoi am realizat că are dreptate.

Aveam multe kilograme în plus. Nu m-am gândit niciodată la propriile nevoi. Apoi ideea de a fi mamă m-a făcut să mă gândesc la nevoile viitorului meu copil. Asta m-a determinat să fac o schimbare.

 

„M-am confruntat o bună bucată de timp cu mâncatul emoțional.“

Rebel Wilson, la cei 42 de ani, a povestit și despre schimbările care au avut loc în viața sa după ce a slăbit. Vedeta spune că oamenii din jurul său au început să o trateze diferit după ce a scăpat de excesul de kilograme. Deși admiratorii vedetei pot vedea doar transformarea fizică, puțini sunt cei care știu adevăratele emoții și trăiri ale actriței.

”A fost foarte dificil pentru mine. M-am confruntat o bună bucată de timp cu mâncatul emoțional. A fost un proces întreg. Am plâns foarte mult și am analizat toate aspectele vieții mele. Nu am mai pățit asta în trecut.

E dificil să te pui în fața unor astfel de întrebări. Să încerci să afli de ce oamenii nu te văd ca fiind valoroasă doar pentru că nu ai un anumit număr de kilograme. Am încercat să trec peste aceste situații și să-mi amintesc cât de multe am reușit să obțin de-a lungul carierei”.

Am aflat cum e să primești atenție pozitivă. Există această perspectivă privind standardele de frumusețe din societatea actuală. Este foarte nedrept ce se întâmplă. Mă simt tristă atunci când mă gândesc că sunt oameni care nu se iubesc din cauza acestor standarde. Sper să-i inspir pe oameni să se iubească așa cum sunt și să-i încurajez să aibă mereu grijă de sănătatea lor.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: