Redactia.ro
Home » Monden » Rebel Wilson este de nerecunoscut! Cum a reușit actrița să slăbească 40 de kilograme într-un an

Rebel Wilson este de nerecunoscut! Cum a reușit actrița să slăbească 40 de kilograme într-un an

GALERIE FOTO (7)

Îndrăgita actriță de origine australiană Rebel Wilson, s-a transformat complet în ultimul an, după ce a reușit să slăbească considerabil. Vedeta și-a surprins fanii cu ultima sa apariție, reușind să dea jos peste 40 de kilograme.

Rebel Wilson este de nerecunoscut! Cum a reușit actrița să slăbească 40 de kilograme într-un an

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 40 de ani se săturase de jignirile oamenilor la adresa greutății sale. Din cauza asta, actrița a decis că trebuie să facă o schimbare în viața ei. Astfel vedeta s-a ambiționat și a slăbit peste 40 de kilograme în ultimul an, iar ultima sa apariție i-a lăsat mască pe urmăritorii săi. Actrița s-a apucat de sport, fiind antrenată de Jono Castono. La începutul anului, Rebel a declarat că vrea să înceapă un stil de viață sănătos, iar fotografiile recent arată că aceasta s-a ținut de cuvânt. Vedeta a renunțat definitiv la zahărul rafinat și la mâncarea de tip fast-food.

Rebel Wilson a slăbit peste 40 de kilograme

Desigur, actrița își mai permite din când în când să savureze o prăjitură, dar nu întrece limita. Totodată, Revel merge cel puțin 10.000 de pași zilnic și evită să mănânce mâncare procesată. „M-am îmbrăcat în haine de sport și am ieșit la plimbare, hidratându-mă în mod deliberat pe canapea chiar acum și încercând să evit zahărul și junk food-ul, lucru care va fi cam dificil după sărbătorile pe care tocmai le-am avut, dar vreau să o fac! Cine este cu mine în a face unele schimbări pozitive anul acesta? „, a scris Rebel Wilson în ianuarie, pe Instagram.“Arăți uimitor”, a comentat antrenorul personal al vedetei, Jono Castano. “Arăti fabulos! Toată munca ta a dat roade”, a exclamat un fan.

Rebel Wilson s-a născut în Sydney, Australia, pe 1 martie 1980. Aceasta este actriță, scriitoare și producătoare. A absolvit Australian theatre for Young People în 2003, Rebel a apărut în searialul de comedie Pizza și schițele The Wedge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: