Redactia.ro
Home » Monden » Rebel Wilson și-a găsit din nou fericirea. De data aceasta cu o femeie: „Toți foștii mei…”

Rebel Wilson și-a găsit din nou fericirea. De data aceasta cu o femeie: „Toți foștii mei…”

GALERIE FOTO (2)

Rebel Wilson a găsit din nou dragostea, doar că de data aceasta alături de o femeie. Actrița a postat o fotografie cu partenera sa de viață. Internauții nu au întârziat să-i urmărească activitatea alături de noua sa iubire. Iată întreaga poveste!

Rebel Wilson, relație de dragoste cu o femeie

Vedeta hollywoodiană Rebel Wilson (42 de ani), cunoscută, printre altele, din filmele „Pitch Perfect”, dezvăluie că a găsit dragostea.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney, dar poate că ceea ce aveam nevoie cu adevărat în tot acest timp era o prințesă Disney, scrie Wilson pe Instagram, alături de o fotografie cu el și noua sa iubită”

Aceasta a făcut o postare publică în mediul online unde a mărturisit că și-a găsit dragostea alături de o femeie.

„Am vorbit la telefon săptămâni întregi înainte de a ne întâlni și a fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost un pic de modă veche într-un fel foarte romantic, a declarat vedeta pentru „People”

„Cred că este important să treci prin procesul de a găsi mai multă valoare de sine și de a găsi ceea ce îți dorești la un partener, iar apoi este bine să ai pe cineva care se simte ca un partener egal și să fii într-o relație sănătoasă”, a mai spus aceasta.

Rebel Wilson: „Nu spun cu toți foștii mei”

Vedeta din „Bridesmaids” a recunoscut, de asemenea, că relațiile anterioare nu au fost la fel de sănătoase ca acum.

„Au fost momente, nu spun cu toți foștii mei. Sunt fantastici, dar au fost momente în care eventual am acceptat lucruri pe care nu trebuia să le accept. Așa că mă simt diferit să fiu într-o relație sănătoasă”

Acum, puțin peste un an mai târziu, ea și-a găsit din nou fericirea. De data aceasta cu o femeie.

Cum a ajuns pe marile ecrane Rebel Wilson

Rebel Wilson este actriță, scriitoare și producătoare australiană. Aceasta are o diplomă dublă de licență în drept și licență în arte (teatru și film) la Universitatea din New South Wales. Cariera ei a început pe scenele din Sydney, unde a scris și produs adesea propriile lucrări. Astfel s-a propulsat în industria cinematografică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: