Redactia.ro
Home » Homepage » Reconstituire în cazul Caracal. Mamei Luizei i s-a făcut rău după ce l-a văzut pe Dincă

Reconstituire în cazul Caracal. Mamei Luizei i s-a făcut rău după ce l-a văzut pe Dincă

GALERIE FOTO (5) Reconstituire în cazul Caracal. Mamei Luizei i s-a făcut rău după ce l-a văzut pe Dincă

Mamei Luizei i s-a făcut rău la reconstituirea disparitiei fiicei sale, Luiza. Gheorghe Dincă a fost scos din nou din arest pentru a face reconstituirea disapriției Luizei Melencu, tânăra care a dispărut în luna aprilie.

Reconstituire în cazul Caracal. Mamei Luizei i s-a făcut rău după ce l-a văzut pe Dincă

Gheorghe Dincă a ajuns la casa din Carcal pentru a reconstitui filmul dispariției Luizei Melencu. Mama și bunica Luizei au încercat să ajungă la Dincă, însă jandarmii le-au oprit. Din nefericire, mama Luizei nu a mai rezistat și i s-a făcur rău, iar jurnaliștii din nou zonă au fost nevoiți să sune la ambulanță. La această oră, medicii încearcă să o calmeze pe femeie. Însă, familia Luizei vrea dreptate așa că au venit să-l confrunte pe Dincă, iar bunicul Luizei a intrat în conflict cu jandarmii care au intervenit pentru a calma situația.

Reconstituirea în cazul dispariției Luizei Melencu

De cele mai multe ori, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile cu privire la dispariția Luizei Melencu. Acesta i-a dus de mai multe ori pe anchetatori în zona râului Olt, unde a spus că a aruncat trupul fetei. Ulterior, suspectul s-a răzgândit și a spus că trupul Luizei se află într-o pădure la marginea Caracului. Aici au fost găsite mai multe rămășițe. Gheorghe Dincă a spus că acolo este fata din luna mai, deși Luiza a dispărut în luna aprilie. Mai mult, bărbatul de 66 de ani a declarat că a răpit-o și ucis-o în aceeași zi, iar pe parcursul anchetei Dincă a declarat că fata a stat mai multe zile la el acasă. Conflictul ar fi început când fata a vrut să plece acasă. Acesta ar fi lovit-o și fata s-ar fi rănit la cădere și ar fi murit, precum Alexandra Măceșanu.

Reconstituirea dispariției Alexandrei Măceșanu

Luni, Dincă a participat la reconstituirea disapriției Alexandrei, dispărută în luna iulie. Poliția a trebuit să aducă mai multe organe de forță pentru a-l apăra de furia localnicilor. În rolul Alexandrei, a fost o polițistă. De asemenea, Dincă a trebuit să care un manechin pentru a parcurge tot momentul în care acesta ar fi ars-o în butoi.

Citeste si:Anamaria Prodan are un corp de invidiat. Cum își menține impresara silueta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: