Redactia.ro
Home » Monden » Recunoști acest copil drăguț din imagine?! Este un actor celebru care face furori pe Netflix și nu numai

Recunoști acest copil drăguț din imagine?! Este un actor celebru care face furori pe Netflix și nu numai

GALERIE FOTO (3) Michele Morrone are o poveste de viață inedită.

Michele Morrone, născut pe 3 octombrie 1990 la Bitonto, Italia, și-a câștigat rapid recunoașterea internațională datorită abilităților sale impresionante în actorie, cântat, modeling și design de modă. Cunoscut pentru rolul său în filmul erotic „365 days” care a devenit un fenomen pe Netflix, Morrone este o personalitate polivalentă cu un parcurs de viață și o carieră plină de provocări și succese.

Suferința care i-a marcat copilăria lui Michele Morrone

Michele Morrone este cel mai mic dintre cei patru copii ai unei familii de țigani italieni. Născut la Bitonto, a crescut într-un mediu modest. Tatăl său, zidar de meserie, a murit tragic în 2003, când Morrone avea doar 12 ani. Mama sa, Angela, a fost croitoreasă, iar familia a decis să se mute la Melegnano pentru a căuta oportunități mai bune de muncă.

Michele Morrone este un actor de succes.
Sursa foto – Instagram | Michele Morrone este un actor de succes.

La vârsta de 11 ani, Michele Morrone a fost captivat de magia cinematografiei după vizionarea filmului „Harry Potter,” ceea ce l-a inspirat să își dorească o carieră în actorie. A studiat la un liceu obișnuit și apoi a urmat cursuri de actorie profesionistă la Teatro Fraschini di Pavia din Pavia.

Cum a intrat tânărul în lumea actoriei

Debutul său cinematografic a avut loc în 2011, cu un rol episodic în filmul „Second Chance”. Cu toate că a început cu apariții mici, Morrone și-a concentrat eforturile în a-și perfecționa talentul actoricesc. În timp, și-a croit drum spre roluri mai semnificative, demonstrând versatilitatea sa în abordarea diferitelor genuri cinematografice.

Marea sa pauză în carieră a venit odată cu rolul lui Massimo Torricelli în filmul erotic „365 days” din 2020. Acest film a cucerit publicul la nivel mondial și a doborât recordurile Netflix încă de la lansarea sa în iunie 2020. Performanța sa senzuală și puternică l-a propulsat în lumina reflectoarelor internaționale.

Viața personală a lui Michele Morrone

Michele Morrone a captat, de asemenea, atenția publicului datorită așa-zisei relație cu Nikita, originară din România. Viața sa personală a fost mereu subiect de interes pentru fani, mai ales că unii oameni îl acuză că ar fi bisexual sau transexual.

Michele Morrone și-a pierdut tatăl la vârsta de 12.
Sursa foto – Instagram | Michele Morrone și-a pierdut tatăl la vârsta de 12.

Pe lângă cariera sa de actor, Morrone s-a aventurat și în industria modei, devenind un creator apreciat. Cu un stil distinct și o prezență carismatică, el a explorat diverse aspecte ale lumii artistice.

Michele Morrone continuă să fie o figură importantă și influentă în industria cinematografică și de modă, iar evoluția sa dintr-un debutant în actorie într-un artist internațional aclamat reflectă determinarea și talentul său remarcabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: