Redactia.ro
Home » Știri » Regatul Unit, prima țară europeană care depășește 100.000 de decese

Regatul Unit, prima țară europeană care depășește 100.000 de decese

Regatul Unit a devenit, marți, prima țară europeană, care depășește 100.000 de decese din cauza SARS-COV2. Au fost înregistrate 1.631 de decese suplimentare, care au dus creșterea bilanţului total al pandemiei la 100.162 de morţi.

Regatul Unit, prima țară europeană care depășește 100.000 de decese

Regaul Unit a devenit, marți, prima țară europeană, care depășește 100.000 de decese din cauza SARS-COV2. Bilanțul zilnic transmis de Ministerul Sănătății britanic, arată că în ultimele 24 ore, s-au înregistrat 1.631 de decese suplimentare, crescând bilanţul total al pandemiei la 100.162 de morţi, informează știrileprotv.ro

Un bărbat în vârstă de 34 a murit de Covid19, după ce s-a întors din Marea Britanie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Olt a murit, marți, de coronavirus, după ce s-a întors din Marea Britanie, în urmă cu câteva zile. Autoritățile iau în calcul ca acesta să fi murit din cauza infecției cu noua tulpină Covid 19 din Regatul Unit.

După ce s-a întors din Anglia, bărbatul s-a simțit rău și apoi a mers la spitalul din Caracal. Medicii au văzut că acesta  75% din plămâni erau afectați. Aici, i s-a făcut și testul pentru coronavirus, care i-a ieșit negativ. A fost lăsat acasă, dar s-a simțit rău și a fost transportat, ulterior, la spitalul din Slatina. Aici, rezultatul a fost pozitiv. El a rămas internat, însă după trei zile a decedat. Bărbatul avea și alte boli, afecțiuni la plămâni și suferea de obezitate.

„Este vorba de un pacient din mediul rural, care s-a reprezentat la compartimentul Primiri Urgențe Caracal după patru zile de simptomatologie COVID-19. I s-a efectuat un test rapid de coronavirus, care a ieșit negativ. Totodată, i s-a făcut și o evaluare pulmonară, în urma căreia s-a constatat că are leziuni specifice SARS-CoV-2, cu o afectare pulmonară mare, de aproximativ 75%. Ulterior, s-a decis transferul către Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i s-a efectuat un test RT-PCR, care a ieșit pozitiv. Ca și comorbidități avea obezitate de gradul 2-3 și o ușoară insuficiență hepatică la internarea la noi în spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Slatina, medicul Florin Popa, conform Digi FM.

S-a demarat o anchetă pentru a afla dacă acesta a decedat din cauza noii tulpini sau din cauza coronavirusului normal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: