Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. Cum a reușit acest lucru

Incredibil! O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. Cum a reușit acest lucru

GALERIE FOTO (2) O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus

O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. O femeie din Constanța, în vârstă de 102 ani a reușit să se vindece de coronavirus. Chiar dacă a fost internată în spital, Elena Cușa Anagnoste a reușit să scape de coroavirus, având o atitudine pozitivă.

Incredibil! O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. Cum a reușit acest lucru

O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. Elena Cușa Anagnoste a reușit să surprindă pe toată lumea, după ce la 102 ani a reușit să învingă coronavirusul. Femeia care locuiește în Constanța a trăit să-și povestească întreaga experiență. Jurnalista Cătălina Radu, de la Radio Constanța a luat legătura cu bătrâna și a întrebat-o cum a trăit și pe vremea pandemiei de gripă spaniolă. O româncă de 102 ani s-a vindecat de coronavirus. Potrivit acesteia,a avut o sănătate de fier ce a ajutat-o să treacă cu bine peste această situație. Conform medicilor, femeia nu a avut alte afecțiuni, fiind și o persoană activă și optimistă.

ELena Cușă, a invins coronavirusul la 102 ani

La 102 ani, s-a vindecat de coronavirus

Elena Cușă a dovedit că este puternică și că poate face față oricărei situații, chiar dacă are 102 de ani. Bela Marencu, fiica acesteia a povestit despre simptomele pe care mama sa le-a avut în perioada în care a fost internată la spital. „A început prin tuse seacă si frisoane. A stat acasă vreo săptămână, boala a înaintat, a fost la Urgență la Constanța și, de acolo, la Mangalia. În general, e o fire optimistă, a trecut prin multe în viață și boala a întărit-o mai tare. La început și-a facut griji mai mult pentru fiul ei decât pentru ea. Tratamentul i-a priit, a stat două săptămâni și a venit acasă într-o stare bunicică. La Mangalia a fost foarte bine îngrijită„, a povestit aceasta.

Cea care a îngrijit-o pe bătrâna de 102 de ani a fost medicul Cristina Grădișteanu. Specialisul s-a ocupat foarte mult de sănătatea femeii, spunând că ceea ce a ajutat-o pe Elena Cușă să treacă peste această boală a fost lipsa afecțiunilor grave.„Din fericire, nu avea patologii grave cunoscute. Și noi am fost emoționați și îngrijorați, dar, din fericire, lucrurile au evoluat favorabil. Dânsa aşa spunea, că nu se cunoaște cu alte boli, nu făcea tratamente acasă. Este un exemplu și ne-a dat curaj această evoluție a dânsei.

Sunt pacienți vârstnici care trec cu bine peste boală, așa cum sunt mai puțin vârstnici la care evoluția nu e cea dorită. Se pare că mai conteaza şi terenul genetic. Oricum, noi facem toate eforturile pentru toți pacienții nostri, indiferent de vârstă și patologii„, a declarat medicul.

În urmă cu câteva zile, un român de 105 ani s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Iosif Rus, veteran de război și fost profesor de muzică din județul Cluj susține că are încredere în medicii din România, motiv pentru care a decis să se imunizeze. ”Să se vaccineze, să meargă, să îşi păstreze sănătatea. Ca să poată să revină viaţa la normal. Ei, tinerii, trebuie să ia viaţa în serios, că ei rămân.”Degeaba nu cred ei, că realitatea e asta: Virusul există. Nu ştiu ce concepţie au ei, dar nu ar trebui să fie aşa. Sănătate e pe primul rând, de aia toate popoarele au început să îşi facă vacinurile şi să lupte împotriva pandemiei ăsteia”, a declarat Iosif RUs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: