Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles al III-lea, un suveran cu pretenții greu de îndeplinit. Nu se spală singur pe dinți și nici hainele nu-i sunt spălate la mașină

Regele Charles al III-lea, un suveran cu pretenții greu de îndeplinit. Nu se spală singur pe dinți și nici hainele nu-i sunt spălate la mașină

regele charles

Casa Regală a Marii Britanii a reprezentat dintotdeauna un subiect de fascinație în rândul britanicilor, dar și a persoanelor din întreaga lume. Membrii Casei Regale trebuie să respecte tot felul de reguli complexe, iar viața la palat nu este atât de simplă pe cât am crede. Așa cum era de așteptat, regele Charles al III-lea este cel care are de urmat un set riguros de reguli, conform tradițiilor și obiceiurilor de la Casa Regală a Marii Britanii. Iată care sunt cele mai bizare reguli pe care le respectă regele Charles al III-lea!

Motivul pentru care regele Charles al III-lea nu folosește mașina de spălat

Fostul majordom al regelui Charles al III-lea face dezvăluiri cu adevărat picante în cadrul documentarului „Serving the Royals: Inside The Firm” și vorbește despre obiceiurile și tabieturile mai puțin cunoscute ale suveranului britanic.

Astfel, se pare că regele Charles al III-lea dorește ca șireturile pantofilor să-i fie călcate în fiecare dimineață și că nu suportă să doarmă în pijamele care sunrt șifonate. Dar, obiceiurile ciudate ale regelui Charles al III-lea nu se termină aici. Charles este însoțit întodeauna de majordom atunci când se spală pe dinți, ajutorul regelui fiind cel care se ocupă de amplasarea pastei de dinți pe periuță.

O informație interesantă pe care puțini o cunosc despre Casa Regală a Marii Britanii? Membrii familiei regale nu folosesc mașina de spălat, iar hainele regelui Charles și ale reginei consoarte sunt spălate manual de către trei angajați. Conform majordomului, regele Charles al III-lea a fost dintotdeauna obișnuit să aibă parte de ajutor chiar și cu cele mai ușoare dintre sarcini, așadar este o persoană destul de comodă.

Charles al III-lea este ajutat chiar și la îndeplinirea celor mai banale dintre sarcini

Charles al III-lea ține enorm la ordine, așadar hainele din dulapul său trebuie să fie mereu aranjate și pregătite să fie îmbrăcate cu ușurință. Chiar și așa, regele are parte întotdeauna de ajutorul celor mai fideli angajați și nu este singur niciodată, nici măcar atunci când îmbracă un costum pentru un eveniment oficial.

„În dresingul său hainele sunt aşezate extrem de ordonat”, a dezvăluit majordomul Burell. „Chiar şi şosetele, cea stângă şi cea dreaptă sunt exact în locul potrivit astfel ca principele să facă cât mai puţin efort, iar lenjeria sa intimă este aşezată într-un anumit mod”, a dezvăluit fostul majordom al regelui Charles al III-lea.

Regele Charles al III-lea a devenit rege după moartea mamei sale, Elisabeta a II-a. Suverana s-a stins din viață la reședinta sa din Balmoral, Scoția în ziua de 8 septembrie, după o domnie care s-a întins pe mai bine de șapte decenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: