Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles n-a venit niciodată în România însoțit de soția sa, Camilla. Cine e femeia misterioasă care este mereu cu el la Viscri

Regele Charles n-a venit niciodată în România însoțit de soția sa, Camilla. Cine e femeia misterioasă care este mereu cu el la Viscri

GALERIE FOTO (6) Regele Charles n-a venit niciodată în România însoțit de soția sa, Camilla. Cine e femeia misterioasă care merge mereu cu el la Viscri

Regele Charles al III-lea nu a venit niciodată în România însoțit de soția sa, Camilla. Totuși, o altă femeie merge de fiecare dată cu el la Viscri. Iată cine e aceasta și ce se știe despre ea.

Regele Charles n-a venit niciodată în România însoțit de soția sa, Camilla. Cine e femeia misterioasă care este mereu cu el la Viscri

Regele Charles al III-lea vine să se odihnească, să se relaxeze și să se bucure de viața simplă, „în țara lui Dracula”, pentru a se reface după Încoronare, așa cum scriu jurnaliștii de peste hotare.

Regele nu va fi însoțit, nici de această dată, de Regina proaspăt încoronată, Camilla. De fapt, Charles nu a venit niciodată la Viscri împreună cu soția sa. Camilla nu-l va însoți, preferând să rămână în casa ei din Wiltshire, potrivit Daily Mail, astfel încât monarhul britanic, în vârstă de 74 de ani, să aibă parte de câteva zile pline de relaxare și odihnă.

Cu toate acestea, de fiecare dată când a venit în România, suveranul a fost însoțit de o femeie, alta decât soția sa, regina Camilla. Este vorba despre Caroline Fernolend, o româncă despre care se spune că a pus micul sat Viscri pe harta turistică a lumii.

Românca, de origine săsească, a decis să nu abandoneze satul natal şi să ducă mai departe spiritul comunităţii din care face parte. Proiectele sale pentru salvarea patromoniului local au atras atenţia şi Prinţului Charles, care a decis să cumpere o casă în satul Viscri, a relatat Antena 3 CNN.

„Sunt născută, crescută și trăiesc la Viscri, strămoşii mei au venit aici din 1842 și de atunci contribuie la dezvoltarea acestei zone. Satul Viscri era pe lista celor 6000 de sate pe care Ceuşescu voia să le sistemetizeze, să le distrugă”, a spus aceasta, potrivit sursei menționate mai sus.

Sursa: captura Antena 3 CNN

Ce va face Regele Charles al III-lea în România? Jurnaliștii de peste hotare au relatat despre câteva posibile activități ale acestuia. Regele va dormi într-un pat simplu de lemn, va bea suc de mere presat manual și poate chiar va juriza concursul local de tuns iarba, așa cum a mai făcut-o în vizitele anterioare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: