Redactia.ro
Home » Homepage » Regele manelelor a ieșit din spatele gratiilor. Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Regele manelelor a ieșit din spatele gratiilor. Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Florin Salam a ieșit după gratii.

Într-o dezvoltare neașteptată a evenimentelor, cunoscutul interpret de manele, Florin Salam, a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Această decizie vine în urma reținerii sale pentru 24 de ore, legată de acuzații într-un dosar de înșelăciune, în care prejudiciul s-ar ridica la 18.000 de lei. Se pare că artistul a încasat bani pentru anumite evenimente pe care ulterior nu le-a onorat.

Dimineața aceasta a adus momente tensionate pentru Florin Salam și familia sa, artistul fiind reținut de autorități într-o operațiune ce a implicat și intervenția mascaților. Roxana Dobre, partenera sa de viață, i-a fost alături în aceste momente dificile, demonstrând solidaritate și susținere.

Ce a transmis avocata lui Florin Salam

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a făcut declarații pentru presă, menționând că artistul are calitatea de suspect în cadrul acestui dosar. Comăniceanu a subliniat că, în acest moment, Florin Salam preferă să nu facă declarații publice, dar urmează să depună o declarație la Parchet pentru a-și exprima punctul de vedere și a aduce dovezi care să susțină plățile efectuate față de presupusele persoane vătămate.

„Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot! Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet! Nu mai doresc să comentez în acest moment. El nu s-a apărat, că nu a dat declarație! Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”, a declarat avocata Beatrice Comăniceanu.

Pe de altă parte, Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam, a ridicat acuzații de șantaj din partea celor care au depus plângerea împotriva artistului. El sugerează că a existat o cerere de 15.000 de euro pentru retragerea plângerii, insinuând că aceste acuzații sunt motivate financiar și nu prin dorința de a obține justiție.

„Nu există să nu treci prin chestii rele, toți oamenii trec prin chestii rele, încercări de la Dumnezeu. (…) Da, nu se pune problema (n.r. Florin Salam este de acord să restituie sumele), noi asta am spus de dimineață. Deci unul dintre ei, că am înregistrarea pe tabletă, mi-a zis că nu retrage plângerea decât pentru 15.000 de euro. Nu au vrut oamenii (n.r. să li se restituiască sumele). Credeți că nu dădea Florin Salam 3.000 de euro”, a mărturisit Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam.

Florin Salam rămâne în atenția mass-mediei

Cazul continuă să atragă atenția publicului și mass-media, în timp ce detaliile se dezvăluie treptat. Comunitatea fanilor lui Florin Salam rămâne în așteptare, sperând într-o rezolvare favorabilă pentru artist. Controlul judiciar sub care a fost plasat înseamnă că Salam va putea să-și continue activitățile zilnice, cu anumite restricții impuse de autorități, până la clarificarea situației legale în care se află.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: