Redactia.ro
Home » Monden » Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional. Antrenorul vrea să semneze cu marele ei dușman

Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional. Antrenorul vrea să semneze cu marele ei dușman

GALERIE FOTO (2) Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional

Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional. După ce antrenorul a înaintat actele de divorț, Laurențiu Reghecampf i-ar putea face o nouă surprinză neplăcută Anamariei Prodan. Se pare că Reghe nu mai dorește să mai colaboreze cu impresara pe plan profesional, și se gândește să semneze un contract cu Giovanni Becali, cel mai mare dușman al soției sale.

Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional. Antrenorul vrea să semneze cu marele ei dușman

Reghe nu vrea să mai colaboreze cu Anamaria Prodan nici pe plan profesional. Anamaria Prodan a recunoscut public că divorțează de Laurențiu Reghecampf, bărbatul împreună cu care a trăit în ultimii 15 ani. După ce antrenorul a înaintat actele divorț, se pare că îi pregătește o nouă surpriză neașteptată soției sale. Giovanni Becali, cel mai mare dușman al impresarei a anunțat că Reghe l-a contactat pentru a semna cu el.

Deși Anamaria Prodan a declarat în urmă cu ceva timp că nu va renunța la contractul pe care îl are cu încă soțul ei, se pare că acesta nu mai dorește să colaboreze cu ea nici pe plan profesional. „Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este OK. Va fi la fel de frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Anamaria Prodan, la cuțite cu frații Becali

Cu toate astea, se pare că antrenorul își dorește să înceapă o nouă viață și este dispus să rupă orice legătura cu Anamaria Prodan, deși au un copil împreună. Giovanni Becali a mărturisit că nu a refuzat cererea antrenorului, dorindu-și să-l impresarieze pe Reghe. „Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

Fratii Becali

În trecut, impresara și frații Becali au fost la cuțite, iar unul dintre cele mai recente scandalui a avut loc la începutul acestui an. Giovanni și Victor l-au dus pe Denis Mann la Parma, deși sportivul era impresariat de Anamaria Prodan. Totodată, Anamaria a povestit că în urma scandalului, a fost foarte greu atât pentru ea, cât și pentru copiii ei care au fost afectați în mod direct. „A fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade… Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică!”, a povestit Anamaria Prodan cu mai mult timp în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: