Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a eliminat toate speculațiile! Gestul incredibil pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut cu banii

Anamaria Prodan a eliminat toate speculațiile! Gestul incredibil pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut cu banii

Anamaria Prodan a eliminat toate speculațiile! Gestul incredibil pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut cu banii

Anamaria Prodan a eliminat toate speculațiile! Ce o să primească antrenorul, dar și ce a făcut cu banii care-i aparțin. 

Anamaria Prodan a eliminat toate speculațiile! Gestul incredibil pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut cu banii

Anamaria Prodan s-a săturat de toate zvonurile și a decis să elimine speculațiile, astfel că a dat cărțile pe față. Legat de averea pe care o are de împărțit cu încă soțul ei, sexy impresara a explicat că nu este vorba de impresionanta sumă de peste 100 de milioane de euro, deoarece doar ea este milionară, nu și Laurențiu Reghecampf.

Mai mult decât atât, întrebată cu ce sumă o să plece celebrul antrenor în urma acestui divorț răsunător, încă soția lui a scos la iveală detalii pe care nimeni nu le știa, astfel că a argumentat că Laurențiu Reghecampf și-a luat deja partea pe care el a investit-o, chiar înainte de a se anunța acest divorț. Totodată, Anamaria Prodan a declarat că în aceste momente, ea și copiii ei rămân cu toată averea și tot ceea ce au, pe când el rămâne cu ce a luat deja fără voia lor.

”Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat”, a mărturisit Anamaria Prodan într-un interviu pentru România TV.

După ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar Anamaria a recunoscut că mariajul ei e pe final, o nouă informație despre impresară apare în presă, dar de data aceasta despre partea pozitivă din viața impresarei. Sexy impresara a pus la bătaie un milion de euro în domeniul criptomonedelor.

Anamaria Prodan a mărturisit că a investit un milion de euro în criptomonede. După timpul petrecut în America, vedetă are încredere în alegerea ei și consideră că știe despre ce e vorba.

„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a explicat de ce i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf

În timp ce publicațiile din toată țara scriau despre divorțul lor, Anamaria Prodan a ales să-și apere soțul. Indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse, ea a încercat să-i fie alături și să-i păstreze imaginea pe care o avea în spațiul public.

Mulți au crezut că este modul său de a nega zvonurile despre infidelitatea acestuia, dar motivul se pare că a fost altul. Impresara de fotbal a fost conștientă de situația în care se află, precum și despre greșelile lui Laurențiu. A făcut toate aceste eforturi pentru el din dragoste și respect, iar acum au rămas în urmă doar gândurile pozitive.

„Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”, a declarat Anamaria pentru romaniatv.net.

Ce relație există acum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă Anamaria Prodan și copiii săi au fost mai răniți ca niciodată de cel care trebuia să-o protejeze, există încă dorința ca acesta să le fie aproape. Au reușit să-l ierte pentru greșelile făcute, sunt dispuși să-l accepte din nou în familia lor, dar bărbatul nu-și dorește acum acest lucru.

Cât despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din prezent, nu se pot spune prea multe lucruri. Cei doi nu sau mai văzut de foarte multe luni, iar discuțiile pe care le poartă acum sunt minimale.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.”, a mai adăugat impresara de fotbal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: