Redactia.ro
Home » Monden » Reghe șochează din nou! Antrenorul ar fi petrecut după ce a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Reghe șochează din nou! Antrenorul ar fi petrecut după ce a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

GALERIE FOTO (2) Reghe șochează din nou!

Reghe șochează din nou!Antrenorul de CS U Craiova a surprins pe toată lumea cu declarația sa. Laurențiu Reghecampf ar fi confirmat divorțul de Anamaria Prodan, chiar dacă impresara neagă în continuare acest lucru. Mai mult, se pare că Reghe ar fi petrecut după ce a anunțat că se desparte de mama copilului său.

Reghe șochează din nou! Antrenorul ar fi petrecut după ce a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan

Reghe șochează din nou! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. Cu toate astea, în ultimele luni s-a zvonit că cei doi divorțează. După ce au apărut în presă informații conform cărora presupusa amantă a antrenorului ar fi însărcinată, Reghe a declarat că a depus actele de divorț. Conform ProSport, Laurențiu Reghecampf ar fi petrecut la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de impresară.

Mai exact, pe data de 11 octombrie, Reghe a participat la o petrecere organizată de Lucian Pretorian, team-managerul celor de la CS U Craiova, care a împlinit vârsta de 39 de ani. ,,Astăzi, 11 octombrie 2021, team-managerul Universității Craiova împlinește vârsta de 39 de ani. „Clubul nostru îi dorește lui Lucian multă sănătate, fericire alături de cei dragi și cât mai multe succese în familia alb-albastră alături de care este în permanență. Mulți dintre voi l-ați văzut pe Lucian pe banca tehnică a Științei în cele 90 de minute de joc din fiecare săptămână. Însă, adevărata muncă de team-manager este cea din afara celor 90 de minute, când pe prim-plan este întreg lotul de jucători plus stafful tehnic. Seriozitatea, organizarea și pofta de muncă sunt cele 3 elemente care îl caracterizează foarte bine pe Lucian. În definitiv, totul este pentru Știința.”, este mesajul clubului oltean.

În urmă cu câteva zile, soțul Anamariei Prodan ar fi confirmat pentru un site de știri mondene că divorțează de sexy impresara. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, ar fi declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații presupusei amante a lui Reghe

Sexy impresara a făcut publice imagini nemaivăzute cu presupusa amantă a soțului său. După ce în mediul online a circulat tot felul de speculații despre aceasta, Anamaria a decis să facă lumină în acest caz.

Anamaria si Reghe

Vedeta a primit multe mesaje în privat despre presupusa amantă a lui Reghe, pe care le-a făcut publice odată cu câteva imagini. ” Ce noroc mare aveți cu mine dragi jurnaliști 🤣Va chinuiți de atâta vreme sa găsiți “ diva care seamănă cu mine “🤣si e amanta sotului meu! La sex si puțin de sub glezna in jos:)))! Va tot întrebam dacă aveți dovezi:) dacă știți cine este! Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri 🤣🤣🤣!(…)De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți:) doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat 😎!”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: