Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe: „Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o”

Teo Trandafir, despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe: „Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o”

Teo Trandafir este de partea Anamariei Prodan.

Teo Trandafir ,despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe. În ultimele zile a apărut în presă informația conform căreia Laurențiu Reghecampf ar divorța de Anamaria Prodan. Teo Trandafir a avut și ea o reacție cu privire la acest subiect.

Teo Trandafir ,despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe : „Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o”

Teo Trandafir ,despre divorțul Anamariei Prodan de Reghe. Antrenorul declara în urmă cu câteva zile că ar fi depus actele de divorț, dând de înțeles că mariajul cu Anamaria Prodan a ajuns la final. În ciuda declarațiilor făcute de Laurențiu, impresara a negat că ar divorța de partenerul ei împreună cu care are un copil. Teo Trandafir a avut și o reacție cu privire la acest subiect. Prezentatoarea tv a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă că nu înțelege despărțirea dintre cei doi și că ar fi de partea vedetei tv. „Această despărțire pe care eu nu am înțeles-o. Colegul meu a înțeles-o mai bine pentru că el e bărbat și e mai logic. Eu, fiind fată, cumva tind să o cred pe Ana”, a Teo Trandafir.

De asemenea, Bursucu, colegul lui Teo a avut și el o reacție referitoare la acest subiect. ”Eu tind să nu îi cred pe niciunul dintre ei, pentru că fiecare are adevărul lui. În momentul ăsta există tot felul de speculații, pentru că mergem pe niște speculații și trebuie să fim de acord cu treaba asta. Nu l-am văzut nici pe Laurențiu Reghecampf ieșind cu gurița lui și să spună GATA. Există declarație în presă, pe care ar fi dat-o el. Ea are varianta ei. (…) Din ce am citit în presă, Laurențiu Regehcampf a zis că a înaintat actele de divorț. Deci el e cel care a luat această decizie. Ea a zis că nu divorțează”.

Anamaria Prodan, reacție după declarația făcută de Reghe

După ce Reghecampf a declarat că a depus actele de divort și că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de tot, Anamaria a avut prima reacție. Impresara a declarat că indiferent de situație, Reghe va rămâne tatăl copiilor săi. „El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan in emisiunea lui Marută.

Reghecampf și Anamaria Prodan au un copil împreună, pe Laurențiu Regehcampf Jr, 13 ani. În ultimii ani, cei doi au construit un adevărat imperiu. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: