Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a și dragostea pentru câini. Ce se întâmplă acum cu patrupezii Reginei

Regina Elisabeta a II-a și dragostea pentru câini. Ce se întâmplă acum cu patrupezii Reginei

Odată cu funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, care a încetat din viață la 8 septembrie, lumea este cuprinsă de durere și incertitudine. Printre numeroasele întrebări pe care le aduce moartea reginei, mulți sunt curioși să afle ce va urma pentru câinii Reginei. Aceasta a fost o mare iubitoare de animale.

Câți câini a avut Regina și cine va avea grijă de ei acum?

Regina a fost o mare iubitoare de animale, care a colecționat prieteni cu blană de-a lungul vieții sale (se estimează că a fost mândra proprietară a zeci de câini de-a lungul vieții sale, potrivit Reader’s Digest). Până în prezent, patru dintre cățeii ei i-au succedat.

Familia are grijă de familie. Prințul Andrew și fosta sa soție, Sarah Ferguson, ducesă de York, vor lua câinii reginei ca și cum ar fi ai lor, relatează Town and Country. Dintre copiii reginei, Andrew va moșteni prietenii ei blănoși, din moment ce el i-a dăruit corgi și dorgi.

„Corgis se vor întoarce să locuiască la Royal Lodge cu ducele și ducesa. Ducesa a fost cea care a găsit cățeii care au fost dăruiți Majestății Sale de către duce”, a declarat o sursă apropiată prințului pentru Newsweek.

Câinii Reginei, printre marile sale iubiri

Regina Elisabeta a II-a lasă în urmă patru câini – doi corgi, un dorgi și un cocker spaniel. Cei doi corgi se numesc Sandy și Muick, în timp ce dorgi Candy este cel mai bătrân câine, despre care se crede că are o vechime de cel puțin 10 ani.

Regina însăși a fost creditată cu crearea dorgi – un amestec de teckel și corgi. Acest hibrid a luat naștere atunci când unul dintre corgi ai Elisabetei s-a împerecheat cu dachundul Pipkin al surorii sale, Prințesa Margareta.

Câinii Reginei se numără printre cele mai consistente iubiri ale sale. „Ea iubește animalele și adoră în mod absolut câinii”, a declarat Ingrid Seward, un biograf regal, pentru Newsweek. „Ei au fost prima ei dragoste și vor fi ultima ei dragoste”.

Câți câini a avut Regina de-a lungul vieții

Regina Elisabeta a II-a va fi ținută minte pentru multe lucruri – iar faptul că a fost o iubitoare avidă de animale este unul dintre ele, Majestatea Sa neavând nimic mai mult decât să petreacă timp cu câinii ei de companie. Regretata monarhie a primit un nou membru blănos al familiei în 2022, noul membru al familiei alăturându-se celorlalți căței – inclusiv unul dăruit cu ocazia celei de-a doua aniversări a reginei(opens in new tab) de anul trecut.

Majestatea Sa a crescut peste 30 de canini în timpul domniei sale de șapte decenii, trecând prin despărțiri destul de triste de la o serie de animale de companie – inclusiv prin moartea iubitului său cățel Corgi(deschide în tab nou) în mai 2021. Ne adâncim mai mult în dragostea îndelungată a reginei pentru companionii săi canini prețioși și cine va avea grijă de ei acum că a trecut în neființă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: