Redactia.ro
Home » TV » Regina Elisabeta II-a este în doliu. Va încălca pentru prima dată protocolul regal

Regina Elisabeta II-a este în doliu. Va încălca pentru prima dată protocolul regal

GALERIE FOTO (2) Regina Elisabeta II-a este în doliu. Va încălca pentru prima dată protocolul regal

Regina Elisabeta II-a este în doliu. Buna ei prietenă, Annette Wilkin, s-a stins din viață la 72 de ani, iar Suverana este dispusă să încalce pentru prima dată protocolul regal pentru a-și conduce pe ultimul drum prietena.

Regina Elisabeta a Marii Britanii este pe cale să încalce ea însăși regulile Coroanei, de dragul unui om din popor. Ea a decis să participela funeraliile unui om de rând, chiar dacă protocolul regal nu-i permite acest lucru, pentru că evenimentul nu este organizat de Casa Regală.

Citește și: Aniversare la Casa Regală. Prințul Harry și Meghan Markle aniversează 1 an de la nuntă

Suverana suferă foarte tare după buna ei prietenă, spunând despre ea că i-a fost cea mai loială asistentă personală. Annette s-a stins subit, după o boală scurtă. Ea a fost și o angajată de încredere a casei Regale Britanice. Femeia a lucrat pentru regină din anul 1974 și ele au avut o relație foarte specială, potrivit Daily Mail.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația dintre Kate Middleton și Printul William. Ducele de Cambridge o trata ca pe o servitoare pe Kate

Annette Wilkin a fost la început menajeră la Castelul Windsor pentru Regina Elisabeta , apoi șefa menajerelor de aici

Ulterior a devenit asistenta personală a reginei în materie de vestimentație, dar și confidenta acesteia. Mai mult, regina ținea atât de tare la Annette, încât a fost singura persoană căreia i-a încredințat unul dintre iubiții ei căței din rasa Corgis.

„Ea era mereu îmbrăcată impecabil, în deplin control față de funcția ei și bună cu toți membrii staff-ului. Regina și toți din familia regală au adorat-o și aproape că au considerat-o parte a familiei. Nu s-a măritat niciodată, dar a fost devotată muncii sale, dedicându-și viața Familiei Regale’, au declarat surse din anturajul reginei.

Citește și: Lucruri neștiute despre familia regală. De ce Kate Middleton apare tot timpul în public cu degetele bandajate?!

Conform protocolului regal, suveranii Marii Britanii nu participă la funeralii, pentru a nu atrage atenția asupra lor la asemenea evenimente. Cel mai adesea, ei trimit reprezentanți ai Casei Regale. Nu și de această dată, regina dorind să facă o excepție pentru un om care a însemnat mult pentru ea.

Citește și: Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

„Anette era mereu imbracata impecabil si era in deplin control fata de functia ei si buna cu toti membrii staff-ului. Regina si toti din familia regala au adorat-o si aproape ca au considerat-o parte a familiei. Nu s-a maritat niciodata, dar a fost devotata muncii sale. Si-a dedicat viata familiei regale”, a spus o sursa din apropierea casei regale britanice.

Citește și: Meghan Markle, „o mamă de coșmar”. Nu lasă pe nimeni în preajma lui Archie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: