Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta se va retrage discret din îndatoririle regale! Cine o va înlocui

Regina Elisabeta se va retrage discret din îndatoririle regale! Cine o va înlocui

Moartea prințului Philip a marcat-o profund pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Potrivit presei internaționale, “regina va dispărea cu grație”, iar îndatoririle sale vor reveni urmașilor la tron. Cine ar fi, mai exact, cel care o va înlocui.

Regina Elisabeta se va retrage discret din îndatoririle regale! Cine o va înlocui

După moartea prințului Philip, la 99 ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi luat o decizie radicală, în ceea ce privește îndatoririle sale. Potrivit jurnaliștilor de la BBC, regina, ajunsă și ea la 95 de ani, urmează ”să se retragă cu grație” de la tron. Astfel, va trebui să-și cedeze locul unui urmaș, informează Daily Mail.

Concidenţa bizară dintre moartea prinţului Philip şi nunta lui Charles. Familia Regală nu a pomenit nimic despre acest lucru

Foto: Regina Elisabeta a II-a si prințul Philip

Peter Hunt, fost corespondent regal al BBC, a anunțat că regina ar vrea să ia această decizie isotorică, pentru a se vindeca de suferința cauzată de moartea prințului Philip. Ma exact, își dorește să aibă un stil de viață mai solitar, pentru a se obișnui să traiască fără prințul Philip. Majestatea Sa simte nevoia de liniște și protecție, mai ales că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, iar regina se încadrează în categoria de risc.

A căzut Forth Bridge!“ Codul care va anunţa moartea Prinţului Philip şi cum va arăta înmormântarea dorită de soţul reginei, una gândită chiar de el

Regina Elisabeta s-ar retrage la Castelul Windsor

Castelul Windsor ar fi locul unde regina urmează să se retragă, după ce va pleca de la Palatul Buckingham. Aici, în locul său, toate sarcinile sale îi revin prințului Charles, fiul ei. Ulterior, regina Elisabeta a II-a s-ar prezenta la Palatul Buckingham doar două zile pe săptămână. Asta pentru că Majestatea Sa nu își mai dorește să asiste la întâlniri aglomerate, petreceri în grădină și alte proiecte importante.

Prinţul Charles a fost desemnat succesorul reginei Elisabeta la conducerea Commonwealth | Romania Libera

Foto: Regina Elisabeta a II-a si prințul Charles

Anul trecut, regina Elisabeta s-a mai retras la Castelul Windsor, dar pentru a se feri de coronavirus, și pentru a sta în carantină. Însă, atunci a fost un demers temporar, acum însă, va fi pentru totdeauna.

Regina Elisabeta a II-a, primul mesaj după moartea prinţului Philip

După moartea soțului său, prințul Philip, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis un mesaj în care a mulțumit celor care au transmis familiei regale condoleanțe, dar și mesaje de felicitare, cu ocazia zilei ei de naștere.

”Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham.

Reamintim că prințul Philip a murit pe data de 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Avea mai multe probleme de sănătate, dar familia regală nu a dezvăluit care au fost acestea. Cert este că înaintea de moartea sa, prințul a fost internat în spital, timp de o lună. Pe data de 16 februarie a ajuns la spital, iar mai apoi a fost supus unei proceduri pentru o afecțiune cardiacă pe care o avea. Potrivit Casei Regale britanice, prințul a petrecut 28 de nopți în spital, cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui. Prințul Philip s-a născut pe 10 iunie 1921 în Corfu, Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: