Redactia.ro
Home » Știri » Regina Letizia a Spaniei o alinta pe Regina Elisabeta a II-a într-un fel înduioșător. Ce s-a observat pe chipul ei, la înmormântarea suveranei

Regina Letizia a Spaniei o alinta pe Regina Elisabeta a II-a într-un fel înduioșător. Ce s-a observat pe chipul ei, la înmormântarea suveranei

GALERIE FOTO (3)

De la ceremoniile de astăzi, când are loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, nu lipsesc nici Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și Regina Letizia. Superba soție a Regelui Spaniei a fost surprinsă împietrită de durere, semn că trece prin momente grele. Iată cum obișnuia aceasta să i se adreseze defunctei suverane.

Regina Letizia a Spaniei o alinta pe Regina Elisabeta a II-a într-un fel înduioșător. Ce s-a observat pe chipul ei, la înmormântarea suveranei

Între cele două familii regale, cea din Spania și cea a Marii Britanii, a existat dintotdeauna un mare respect și iubire. Regina Letizia a Spaniei și soțul ei erau atât de apropiați de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii încât obișnuiau să o alinte. Îi spuneau „mătușa Lilibet”, așa cum Regina însăși își spunea atunci când era foarte mică și încerca să își pronunțe singură prenumele.

Superba soție a Regelui Spaniei, care a fost odinioară crainică TV, a fost surprinsă împietrită de durere pe parcursul acestei zile, ziua în care ne luăm rămas bun de la cel mai longeviv și mai iubit suveran britanic, cu o domnie lungă de 70 de ani.

Regina Letizia a Spaniei a optat la acest eveniment istoric pentru o rochie elegantă și sumbră, accesorizată cu o pălărie cu voal negru. În ton cu paleta întunecată de culori, aceasta a purtat pantofi negri cu toc și accesorii argintii, inclusiv o pereche de cercei cu diamante în formă de frunză. La ochi, aceasta a avut un fard maro, iar machiajul a fost completat cu fard de obraz roz și un ruj nude, iar părul a fost lăsat desprins.

În toate fotografiile, ea apare cu un chip posomorât, fie la brațul soțului său, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, fie în mașină sau în interiorul clădirilor regale ale Londrei, unde s-au ținut ceremonii.

Sicriul Reginei este dus în aceste momente spre Capela St George de la Castelul Windsor, pentru o altă slujbă de înmormântare televizată. O slujbă privată, cu membri de rang înalt ai familiei regale, va avea loc mai târziu în aceeași seară. Ultima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: