Redactia.ro
Home » Știri » Regina Marii Britanii, pe Zoom. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Regina Marii Britanii, pe Zoom. Imaginile au făcut înconjurul lumii

GALERIE FOTO (4) Regina Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a cedat tentației și a folosit platforma Zoom. Un videoclip lansat pe rețelele de socializare oficiale ale Palatului Buckingham o înfățișează pe suverana de 94 de ani în timp ce participă la prima ei conferință publică video.

Cel mai longeviv monarh din lume a demonstrat că poate face față cu brio provocărilor noii tehnologii. A avut-o alături pe fiica ei, Ana, potrivit CNN. Cele două au stat de vorbă cu mai multe cadre medicale, care au povestit despre experienţa trăită în timpul pandemiei de Covid-19 şi despre provocările crizei sanitare.

Înregistrarea video, o premieră în cei 68 de ani de domnie ai suveranei, a fost realizată pe 4 iunie, pentru a marca săptămâna personalului medical în Marea Britanie. Inițiativa ar urma să sensibilizeze populația Marii Britanii cu privire la cei șapte milioane de îngrijitori neplătiți care au grijă de membri ai familiei sau prieteni bolnavi, vulnerabili sau cu dizabilități, spune CNN.

Potrivit participanților la prima conferință publică online a reginei,  apelul a durat circa 45 de minute și timp de aproximativ 20 de minute grupul, căruia i s-a alăturat Regina Elisabeta a II-a, a vorbit despre modul în care îngrijitorii au fost afectați de coronavirus și de izolare. „Regina a pus întrebări despre cum am rezistat cu toții și ne-a numit extraordinari, ceea ce a fost foarte minunat”, a spus un voluntar pentru PA.

Prima apariție publică a reginei

Pe 31 mai, Regina Marii Britanii și-a făcut prima apariție publică după izolarea din pandemie. Ea a fost fotografiată călărind în împrejurimile Castelului Windso, purtând o jachetă verde și o eșarfă colorată.

Suverana a călărit un Ponei Fell, un cal mic de statură, dar robust, care se numește Balmoral Fern și care are 14 ani, potrivit unui comunicat de presă al Palatului Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham la 19 martie şi s-a mutat la Castelul Windsor, reşedinţa regală situată la vest de Londra. A venit aici împreună cu soțul ei, Phillip, ducele de Edinburgh, care are 98 de ani, dar și cu câțiva membri ai personalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: