Redactia.ro
Home » Știri » Reimond de la Insula Iubirii: Poate îmi găsesc o nouă iubită în emisiune. O să mă concentrez pe mine

Reimond de la Insula Iubirii: Poate îmi găsesc o nouă iubită în emisiune. O să mă concentrez pe mine

Reimond de la Insula Iubirii a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în timpul emisiunii de luni. Acesta a spus că se va concentra numai pe el și că poate își va găsi o nouă iubită chiar la Insula Iubirii!

Reimond vrea să își găsească o nouă iubită la Insula Iubirii

Reimond a văzut un filmuleț în care Lavinia l-a făcut imatur, moment în care, a izbucnit.

„O să ma concentrez pe mine și de ce nu, poate îmi găsesc o nouă iubită”, i-a spus Reimond lui Radu.

Totodată, partenerul Laviniei a mai spus că fiul acesteia ar trebui să stea cu ea, nu cu bunicii. Reimond a acuzat-o din nou pe partenera lui ca de patru ani spune același lucru, dar nu și-a adus copilul pentru a face o familie împreună. Acest lucru a considerat mereu un motiv de neînțelegere între cei doi.

Reimond: „Lavinia își vede copilul de 2 ori pe an”

Reimond a adus din nou acuzații la adresa Laviniei. Acesta a spus că partenera lui n-a avut curaj să își asume copilul pe care îl are din altă relație.

Rei de la Insula Iubirii a mai avut reacții dure către iubita lui, Lavinia și în alte emisiuni: „Ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea, în loc să-ți crești copilul”, și-a acuzat Reimond partenera.

Lavinia și Rey vor să își testeze relația la Insula Iubirii. În trecut, Rey a fost înșelat

Cei doi au decis să participe în cel de-al șaselea sezon de la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Totodată, Szabolcs Nagy Reimond a mărturisit că nu se teme că ar putea cădea în ispită deoarece și în viața de zi cu zi sunt tentații, dar de fiecare dată a ales fidelitatea, mai ales că iubita lui este destul de geloasă.

Rey s-a sărutat cu ispita Eda

Rey nu a mai rezistat tentației și a sărutat-o pe Eda, ispita de care e atras și alături de care petrece tot timpul de la începutul show-ului. A fost primul sărut de la „Insula iubirii”, sezonul 6 dintre un concurent și o ispită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: