Redactia.ro
Home » Monden » Relația dintre Dan Bittman și fiul său, Alex: „Mi se pare că o mână o spală pe alta”

Relația dintre Dan Bittman și fiul său, Alex: „Mi se pare că o mână o spală pe alta”

Dan Bittman alături de fiul său, Alex.

Alex Bittman, în vârstă de 24 de ani, își face loc în industria muzicală, continuând tradiția artistică din familia sa. Fiul cel mare al lui Dan Bittman a lansat mai multe piese apreciate de public, confirmând talentele moștenite de la celebrul său părinte.

Desi Dan Bittman a fost implicat în cariera sa și a lipsit adesea de la evenimente importante din viața lui Alex, aceștia au o relație apropiată. Tânărul artist a mărturisit că îl înțelege pe tatăl său și nu s-a supărat niciodată pentru absența acestuia. Dan Bittman, mereu focalizat pe carieră și proiecte artistice, a avut sprijinul și înțelegerea fiului său.

Cum decurge relația dintre Dan Bittman și fiul său, Alex

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Alex Bittman a vorbit despre absența tatălui său și despre modul în care gestionează această situație. „O s-o zic în felul următor. Normal că atunci când cineva nu e prezent, te poți supăra, dar, în același timp, dacă persoana aia nu e prezentă pentru motive întemeiate, de exemplu e ocupată cu treabă, mi se pare că o mână o spală pe alta. Nu aș putea să fiu supărat, nu am de ce să fiu supărat. Am de ce să fiu fericit, sunt fericit, uite-mă aici la interviu”, a declarat Alex Bittman.

Ce a transmis Alex Bittman

Cu toate greutățile vieții, Alex Bittman recunoaște că poate să facă față emoțiilor dificile datorită sprijinului din jurul său. A mărturisit că, indiferent de greșelile făcute, are încredere în persoanele dragi care îl susțin și îi oferă sfaturi. „Fiecare chestie bună are și lucrurile ei rele. Poate că tu nu vezi că eu sunt trist și urmează să plâng. Ce mă ajută pe mine foarte mult este că sunt înconjurat de oameni care mă susțin, care mă ajută și care îmi oferă sfaturi de fiecare dată sau dacă am intrat în belele, așa cum se întâmplă”, a mai adăugat fiul lui Dan Bittman.

În final, relația specială dintre Dan Bittman și Alex continuă să fie construită pe înțelegere, sprijin reciproc și dragoste pentru muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: