Redactia.ro
Home » Monden » Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

În ultima perioadă, Dan Bittman a devenit subiectul unei transformări spectaculoase în ceea ce privește greutatea sa, reușind să slăbească 7 kilograme într-un timp relativ scurt și fără prea mult efort. Secretul din spatele acestei reușite se pare că este unul surprinzător și totuși simplu: postul intermitent.

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos

Cu toate că nu mai este la prima tinerețe, artistul se află într-o formă de zile mari și se pregătește intens pentru sărbători. Într-un interviu acordat recent, Dan Bittman a dezvăluit că rutina alimentară care l-a ajutat să slăbească presupune consumul alimentelor între orele 14:00 și 22:00. Artistul a mărturisit că această metodă nu doar că nu îl face să simtă o foame excesivă, dar îi permite să mănânce de toate, inclusiv pâine, fără a fi nevoit să urmeze o dietă strictă.

„Am experimentat ceva și am observat că a funcționat în cazul meu. Mănânc în fiecare zi după ora 14:00, între 14:00 și 22:00”, a mărturisit artistul pentru Ciao.

Alimentul surpriză la care toți se așteptau să renunțe pentru a reuși

Deși în procesul său de slăbire, Dan Bittman a menționat că mănâncă de toate, există un aliment la care nu a renunțat, chiar dacă este cunoscut pentru a îngrășa cel mai mult: pâinea. Alegerea sa de a include pâinea în dieta sa în cadrul postului intermitent poate părea surprinzătoare, dar demonstrează că această metodă nu presupune neapărat eliminarea anumitor alimente, ci mai degrabă gestionarea momentului și cantității în care acestea sunt consumate.

„Mi se pare că este ok, adică nu simt foame excesivă și nu trebuie să urmez o dietă strictă. Consum pâine și mănânc de toate”, a mai mărturisit artistul pentru sursa citată.

Această rutină alimentară este cunoscută sub numele de post intermitent și câștigă din ce în ce mai mulți adepți în întreaga lume datorită eficienței sale și a lipsei reacțiilor adverse. Această metodă presupune alternarea perioadelor în care individul nu consumă nimic cu cele în care mănâncă alimente solide și lichide.

Ce spun specialiștii despre postul intermitent

Specialiștii susțin că postul intermitent nu este doar o modalitate eficientă de a slăbi, ci și o alegere benefică pentru sănătatea întregului organism. Medicul specializat în diabet și nutriție, Anca Roman, a explicat pe rețelele sociale că postul intermitent poate fi practicat în mai multe moduri, cea mai răspândită fiind cea cu 16 ore de post și o fereastră de 8 ore în care alimentația este permisă. Alegerea intervalului trebuie să fie adaptată programului și stilului de viață al fiecărui individ și este recomandată să fie discutată cu un medic.

„Prima și cea mai răspândită presupune 16 ore de post și o fereastră de 8 ore în care alimentația este permisă. Alegerea intervalului se face împreună cu medicul și este adaptată programului sau stilului de viață al fiecărui pacient”, a explicat medicul.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: