Redactia.ro
Home » Monden » Relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-a sfârșit într-un mod neplăcut. Părinții afaceristului au dat-o afară din casă pe artistă

Relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-a sfârșit într-un mod neplăcut. Părinții afaceristului au dat-o afară din casă pe artistă

GALERIE FOTO (2)

Ajuns la vârsta de 64 de ani, Irinel Columbeanu a dus o viață extraordinară, marcată atât de reușitele sale în plan financiar, cât și personal. A fost mereu recunoscut pentru legăturile sale sentimentale cu unele dintre cele mai frumoase femei din România, printre care acum mai bine de 15 ani se număra și Anna Lesko.

Povestea dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko a început în anul 1996, pe când artista avea doar 17 ani. S-au cunoscut în timpul unei vizite de-a acesteia în România, iar ulterior și-au fost alături timp de opt ani. Diferența mare de vârstă dintre ei a atras multe păreri negative, relația lor a fost pusă sub semnul îndoielii de opinia publică, dar cei doi au vorbit mereu cu mândrie despre dragostea ce i-a legat.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-a sfârșit într-un mod neplăcut. Părinții afaceristului au dat-o afară din casă pe artistă

Printre cei care s-au împotrivit relației dintre Irinel și Anna s-au numărat și părinții omului de afaceri. Motivele problemelor din familia lor nu sunt publice, însă Ion și Georgeta Columbeanu au recurs la un gest șocant pentru a-și arăta această poziție.

Dorința soților Columbeanu a fost ca legătura dintre Anna și fiul lor să ajungă la final. După 8 ani în care au fost împreună, artista a fost dată afară din casa de la Izvorani, acela fiind și sfârșitul relației sale cu Irinel.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus ‘Ieși din casa fiului meu, rusoaico’. Așa s-a terminat relația noastră”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Anna Lesko, declarații emoționante despre relația cu Irinel Columbeanu

În ciuda acestui impediment pe care Anna și Irinel l-au întâmpinat, artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului pe care l-a iubit. A povestit mereu cu multă recunoștință despre legătura lor, care a ajutat-o să devină o femeie elegantă și responsabilă.

Acest lucru s-a datorat probabil și vârstei fragede pe care Anna Lesko o avea în acel moment. Era la început de drum, abia plecată din căminul părinților săi, iar susținerea lui Irinel a însemnat mult pentru ea. Fiind deosebit de frumoasă și talentată, a fost ajutată și ghidată să-și valorifice aceste calități și să-și construiască o carieră de succes.

Pe lângă respectul deosebit pe care i-l poartă lui Irinel Columbeanu, artista a vorbit mereu și despre sentimentele care i-au legat. L-a iubit sincer, cum numai o tânără îndrăgostită poate, iar greutățile pe care le-au întâmpinat nu au făcut decât să-i apropie.

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: