Redactia.ro
Home » Monden » Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți. Expertul în limbajul corpului a povestit ce au vorbit frații în timpul dezvelirii statuii Prințesei Diana

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți. Expertul în limbajul corpului a povestit ce au vorbit frații în timpul dezvelirii statuii Prințesei Diana

GALERIE FOTO (2) Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți. Relația fraților William și Harry s-a deteriorat odată cu plecarea ducelui de Sussex în Los Angeles și renunțarea la responsabilitățile regale. Cu toate astea, cei doi prinți s-au reunit pe 1 iulie, cu ocazia îmmplinirii celor 60 de ani a mamei lor, Prințesa Diana și pentru a dezveli statuia comandată în memoria acesteia. Cititorul de buze, Jeremy Freeman a povestit ce au discutat cei doi frați și cum vede relația lor.

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți. Expertul în limbajul corpului a povestit ce au vorbit frații în timpul dezvelirii statuii Prințesei Diana

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-ar putea îmbunătăți. Cei doi fii ai Prințesei Diana s-au reunit joi, 1 iulie, pentru a comemora memoria mamei lor, având în vedere că Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani. De asemenea, William și Harry au dezvelit statuia pe care o comandase în 2017, pentru Prințesa Diana. Multă lume a fost curioasă să vadă cum se vor comporta cei doi frați, având în vedere că relația lor e puțin tensionată după plecarea lui Harry de la Casa Regală.

Reacția pe care cei doi au avut-o în momentul dezvelirii statuii nu a fost una extrem de pozitivvă, iar William și Harry au fost reținuți în gesturi. Cititorul de buze Jeremy Freeman a declarat pentru Daily Star că prințul Harry părea foarte bucuros de lucrarea sculptorului. De asemenea, specialistul a povestit discuția pe care William și Harry au avut-o în momentul dezvelirii statuii Dianei.

În timp ce s-au dat înapoi și și-au ridicat privirea spre chipul mamei lor, Harry ar fi spus: „Uau! Nu este chiar așa uimitoare”. Imediat, William s-a întors spre el și ar fi spus: „Ce remarcă. Bine. Bine.” Ulterior, Harry și-a schimbat părerea, declarând că statuia este uimitoare.

Statuia Printesei Diana

Expertul în limbajul corpului a declarat vineri, că reunirea fraților William și Harry a fost așteptată de milioane de oameni și că aceasta a apărut prea performată, având în vedere ruptura între frați. Acesta este de părere că relația dintre cei doi s-ar putea îmbunătăți pe viitor. „Bineînțeles, ar trebui să considerăm că reuniunea celor doi a fost una ușoară, dar ideea este că amândoi au ales să fie văzuți uniți, în loc să arate faptul că sunt doi frați care se luptă. Unele sugestii de limbaj corporal arată faptul că legăturile subliminale îi leagă, iar acest lucru ne poate da de înțeles că relația lor s-ar putea îmbunătăți pe viitor„, a spus expertul.

William și Harry nu vor mai fi la fel de uniți

De cealalată parte, un expert în chestiuni regale susține că relația celor doi nu va mai fi niciodată la fel. „Nu cred ca ei vor mai fi vreodata la fel de apropiati cum erau inainte”, a declarat în urmă cu ceva timp scriitoarea Angela Levin, experta in chestiuni regale. Aceasta a declarat că, deși situația este neplăcută, relația celor doi s-a rupt brusc. „Printul Harry mi-a spus ca William a fost singura persoana in care putea avea incredere si singura persoana careia ii putea spune orice, datorita experientei lor comune a pierderii mamei. Au multe in comun, desi sunt personalitati diferite. Dar cred ca s-a ajuns prea departe”, este de parere scriitoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: