Redactia.ro
Home » Stil de viață » Remediu naturist pentru detoxifierea ficatului: mărunțește 1 legătură cu pătrunjel și amestecă cu 2 căței de usturoi

Remediu naturist pentru detoxifierea ficatului: mărunțește 1 legătură cu pătrunjel și amestecă cu 2 căței de usturoi

remediu naturist detoxifierea ficatului

Trebuie să detoxifiem ficatul sau nu? Această întrebare rămâne deschisă, căci sunt multe păreri contradictorii. Unii specialiști recomandă să bem ceaiuri din plante cu proprietăți de detoxifiere, cum ar fi armurariul. Se spune că acesta elimină cumularea multor toxine din ficat, inclusiv cele datorate alcoolului, medicamentelor, metalelor grele și poluanților din mediu. Pe de altă parte sunt doctori care spun că nu nicio detoxifiere nu curăță nimic în ficat. Dimpotrivă. Multe plante chinezești și ceaiuri care sunt destinate să curețe ceva pot provoca leziuni toxice pentru ficat.

Cum știi că ai nevoie să detoxifici ficatul

– te simți obosit
– ai adaugat în greutate
– ai dureri de cap
– procesul digestiv a devenit mai lent
– ai dureri în partea dreaptă
– ești palid.

Rețeta ajută la:

– topirea grăsimii
– reduce pofta de mâncare
– are efect diuretic, antiviral, antifungic
– ajută la pierderea în kilograme
– întărește imunitatea
– întinerește pielea
– ajută la eliminarea calculilor renali și biliari

Rețeta este recomandată mai ales bolnavilor de hepatită, dar are și contraindicații pentru cei cu gastrită cronică sau reflux gastro-esofagian. Cel mai bine e să te consulți cu medicul înainte de a apela la această rețetă.

Metoda de preparare a amestecului pentru detoxifierea organismului

Mărunțim în blender o legătură de pătrunjel proaspăt, cu doi căței de usturoi. Adăugăm o lingură de suc de lămâie și apă cât să umplem un pahar.

Cum se administrează?

Se bea acest amestec înainte de dejun și cină timp de trei zile, apoi trei zile se consumă doar amestec din pătrunjel cu lămâie, fără usturoi. Urmatoarele zile iar se bea amestecul cu usturoi și pătrunjel. Cura durează 9 zile. Se face întrerupere două săptămâni și se repetă. În scurt timp te vei simți mult mai bine. Mai energic și tonifiat. Totuși, pentru a obține beneficii permanente în urma detoxifierii, trebuie să-ți schimb stilul de viață într-unul sănătos, așa nu vei mai avea nevoie de nicio cură de detoxifiere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: