Redactia.ro
Home » Știri » Remediul Lidiei Fecioru pentru durerile de articulații. Așa scapi de probleme în mod natural

Remediul Lidiei Fecioru pentru durerile de articulații. Așa scapi de probleme în mod natural

lidia fecioriu

Lidia Fecioru a devenit cunoscută în rândul telespectatorilor prin prezența sa la numeroase emisiuni televizate. Ea oferă sfaturi utile privind tot felul de rețete eficiente care ne protejează sănătatea. De această dată, ea a dezvăluit trucul la care putem să apelăm cu încredere dacă dorim să nu mai avem probleme cu articulațiile.

Lidia Fecioru a dezvăluit cum scapi rapid de durerile de articulații

Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că putem să producem, în confortul propriei case, un unguent minune care ne scapă de durerile de articulații. Nu este greu de realizat și avem nevoie doar de câteva ingrediente, precum făina de muștar, apa și miere. Lidia Fecioru a explicat și care sunt pașii pe care trebuie să-i respecte cei care doresc să prepare această cremă și să o folosească.

„Pentru astăzi am o reţetă pentru durerile articulare, pentru că tot vine iarna şi încep să ne doară articulaţiile. Reţeta este foarte simplă. Avem nevoie de o lingură de făină de muştar, o lingură de apă, una de miere şi una de sare. Amestecăm bine, bine şi punem acest unguent pe articulaţii. Învelim cu o folie de plastic şi punem apoi un fular. Stăm aşa aproximativ două ore. Pişcă puţin. Putem face acest tratament timp de o săptămână”, a explicat Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 1.

Lidia Fecioru a împărtășit rețeta unui ceai care este eficient împotriva problemelor ginecologice

De altfel, în urmă cu puțină vreme, Lidia Fecioru a dezvăluit care este remediul naturist la care pot apela femeile care se confruntă cu diferite probleme ginecologice.

„Este perioada crăițelor. Dacă vrem să vedem dacă ni se potrivește acest tratament cu floarea de crăiță, cu ceai de flori de crăiță mai exact, facem un test. Punem o floare într-o ceșcuță și turnăm apă fierbinte, o lăsăm 15 minute acoperită și bem acest ceai. Dacă ne simţim bine, putem să facem cure de tratament”, a declarat Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: