Redactia.ro
Home » Monden » Replici acide între Mircea Badea și Nicu Alifantis. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

Replici acide între Mircea Badea și Nicu Alifantis. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

Replici acide între Mircea Badea și Nicu Alifantis. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

Mircea Badea a fost criticat printr-o scrisoare deschisă de către Nicu Alifantis, după ce prezentatorul TV a lansat mai multe atacuri la adresa cântăreților. Chiar dacă spune că îl stimează pe cântăreț, moderatorul de la Antena 3 tot a avut niște cuvinte acide la adresa acestuia.

Replici acide între Mircea Badea și Nicu Alifantis

Replicile tăioase dintre cei doi au venit ca urmare a unor afirmații făcute de Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”. Totuși, faptul că Nicu Alifantis a dorit ca Mircea Badea să își ceară scuze pentru cele spuse, nu a încheiat discuțiile, pentru că moderatorul s-a întors în mediul online cu vorbe noi. Dar, rezultatul pe care l-a dorit cântărețul a fost oarecum împlinit, pentru că Mircea Badea și-a cerut scuze, potrivit Capital.

Nu mi-a dat prin cap niciodată că Nicu Alifantis, pe care îl iubesc, face parte din aceeași breaslă cu Chirilă sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn. Domnul Alifantis îmi spune că am greșit și că se incadrezeaza în aceeași breaslă cu artiștii care au nickuri în loc de nume.
Înțeleg că am jignit artiștii români și că trebuie să îmi cer scuze. Dacă mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e în regulă: va cer scuze”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare.

Replica lui Mircea Badea

Mircea Badea nu s-a oprit aici, continuându-și pledoaria în online, aducând în discuție faptul că ar fi fost jignit de Nicu Alifantis.
Moderatorul de la Antena 3 a continuat într-o notă ironică și i-a recomandat artistului să schimbe canalul dacă nu îi plac subiectele pe care le abordează sau să folosească acel timp să facă muzică.

„Mai înțeleg că sunt un ratat. E foarte posibil. Nici măcar nu am pornirea de a încerca să caut contra argumente. Sunt și dezgustător. De asemenea posibil, dar puteți aplică aceeași rețeta pe care mi-o recomandați: schimbați canalul. E și foarte târzie emisiunea mea. Ora respectivă ar putea fi folosită pentru creație muzicală nu pentru nervi și resentimente. Cu privire la ocolirea dumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: „social distancing” e lege”, a încheiat moderatul de la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: