Redactia.ro
Home » Știri » Replici dure între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Scandalul răsunător continuă între cei doi maneliști

Replici dure între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Scandalul răsunător continuă între cei doi maneliști

Scandal major între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Sursă foto: Youtube

În lumea muzicii de petrecere din România, tensiunile pot să iasă la suprafață rapid, așa cum s-a întâmplat recent între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești. Totul a început la un eveniment unde amândoi artiștii erau invitați să susțină momente artistice, dar o replică sfidătoare a escaladat într-un conflict public care a atras atenția presei și a fanilor.

Replici dure între Florin Salam și Bogdan de la Ploiești

La eveniment, atmosfera era încărcată de așteptări. Florin Salam, cunoscut drept „regele manelelor”, și Bogdan de la Ploiești, un nume în ascensiune în același gen muzical, erau pregătiți să-și încânte publicul. Totul a decurs normal până când Bogdan de la Ploiești a făcut o declarație care a părut a fi o provocare directă la adresa lui Florin Salam: „Poate că Florin Salam e șeful României, dar nu și șeful meu”.

Această replică a stârnit imediat reacții și tensiuni. Florin Salam, vizibil deranjat de comentariu, a decis să ia măsuri și a cerut ca Bogdan de la Ploiești să fie dat afară de la eveniment înainte ca acesta să-și înceapă programul artistic. Decizia a fost rapid pusă în aplicare, generând o avalanșă de comentarii și speculații în mediul online.

Ulterior incidentului, Florin Salam a simțit nevoia să clarifice situația și să își exprime punctul de vedere. Într-un video postat pe rețelele de socializare, Salam a adresat direct situația cu Bogdan de la Ploiești, acuzându-l pe acesta de lipsă de respect și amintindu-i de ajutorul pe care i l-a oferit de-a lungul carierei sale.

„Îți stă bine ca vlogger, că arăți bine, du-te la sală, apucă-te de fotbal. Fă-te vlogger d-ăsta. Mi-e rușine tot de mine acum că te-am ținut cândva pe lângă mine așa, te chinuiai. Te-ai împrumutat în 10 părți să îmi aduci bani să îți cânt o melodie, să faci o melodie cu mine. (…) Ți-am luat și bani puțini.”, a fost mesajul transmis de Florin Salam pentru Bogdan de la Ploiești.

„Salam și orchestra salută Oltenița, zona asta în care de 20 de ani… nu trebuie să o prezentăm noi, că știe toată România. Este vorba de la educație până la înființarea nunților frumoase. Nu are rost să vorbesc cu Harry Potter ăla care îmi strânge șervețele pe aici. Să vorbesc eu? Ce să vorbesc eu cu copii, Gașca Zurli. Voi știți că vorbește regele României. Nu trebuie să spun! Faptele.”, a spus Florin Salam.

În urma criticilor publice și a exploziei de reacții online, Bogdan de la Ploiești a simțit nevoia să răspundă

El a ales să facă acest lucru printr-o postare pe rețelele de socializare, explicându-și punctul de vedere și reafirmându-și respectul pentru Florin Salam, dar și pentru propria sa demnitate.

„Știu că așteptați un răspuns de la mine. Cu toate că nu sunt genul să răspuns la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns din toată inima. Florin Salam este regele României, pe bune, Noi toți, toată generația mea am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost”, a spus Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

El a continuat explicând că a fost surprins de reacția lui Florin Salam și că nu a intenționat să-l sfideze sau să-l desconsidere. Bogdan de la Ploiești a subliniat că respectul trebuie să fie reciproc și că fiecare artist are dreptul la demnitate și apreciere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: