Redactia.ro
Home » Monden » Reprezentantul României la Eurovision 2023, aspru criticat de presa internațională: ”Nu putem premia asta”

Reprezentantul României la Eurovision 2023, aspru criticat de presa internațională: ”Nu putem premia asta”

GALERIE FOTO (2) Reprezentantul României la Eurovision

România a devenit ținta celor mai aspre critici, după momentul lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023. Prestația a atras atenția presei internaționale care a condamnat instant modul în care a fost pus în scenă showul tânărului.

Reprezentanții României la Eurovision sunt din ce în ce mai judecați, dacă ar fi să ne luăm după interacțiunea care a avut loc în ultimii ani. De data aceasta a fost rândul lui Theodor care a atras foarte multă ură, mai ales din partea Norvegiei. Spectacolul său a fost intens discutat într-o emisiune de televiziune difuzată recent.

Theodor Andrei, criticat dur după prestația de la Eurovision 2023

Tânărul care a fost ales să reprezinte țara noastră a primit o mulțime de mesaje de hate din partea multor persoane care au fost martori la ultima sa prestație. Astfel, Theodor a fost catalogat a fi fără talent, iar melodia a fost desființată pe loc. Nici persoanele care s-au aflat pe scenă alături de tânăr nu i-au impresionat prea mult pe norvegieni care au tăiat în caren vie.

„Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare! Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens”, a comentat cineva.

El este reprezentantul României la Eurovision
El este reprezentantul României la Eurovision

Discuții contradictorii cu privire la ultima reprezentație a lui Theodor

În cadrul show-ului, Adresse Liverpool, difuzat de televiziunea publică din Norvegia, au existat o mulțime de discuții, care mai de care mai contradictorii. Unii au considerat că melodia tânărului ar fi fost chiar foarte frumoasă, în timp ce alții au susținut că este vorba despre o adevărată dezamăgire. Urmează ca pe data de 11 mai tânărul să apară din nou în fața juriului pentru a vedea dacă ajunge sau nu în marea finală.

„La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“, „România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta, îi dau un punct“, „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor”, au fost alte comentarii despre piesa României de la Eurovision 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: