Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rețeta care îți curăță și regenerează ficatul în doar 3 zile

Rețeta care îți curăță și regenerează ficatul în doar 3 zile

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esențial pentru o calitate bună a vieții. Când acest organ începe să nu mai funcționeze așa cum trebuie pot apărea o mulțime de boli grele care, în timp, provoacă decesul. Din fericire există un truc simplu și eficient care stimulează regenerarea ficatului și îl curată complet de toxine în numai 3 zile.

Tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender 6 căni de apă, 3 lămâi, 5 tulpini de țelină și o cană de pătrunjel tocat. Consumă amestecul de 3 ori pe zi, timp de 3 zile, iar în această perioada încearcă să nu mai mănânci alimente grele și să bei multă apă. Vei observa că la finalul curei te vei simți mult mai bine și chiar vei scapă de câteva kilograme în plus.

Beneficiile sucului de țelină

– pietre la vezica urinară și biliară – sucul de țelină nu are doar efect diuretic, ci ajută și la eliminarea pietrelor vezicii biliare și urinare.

– scădere în greutate – se recomandă consumarea sucului de țelină pe tot parcursul zilei. Acesta va diminua poftă de dulciuri și alimente sățioase.

– funcția renală – țelină susține activitatea normală a funcției renale, contribuind la eliminarea toxinelor din organism, fapt ce previne formarea pietrelor la rinichi.

– inflamație – poliacetilena din țelină este un remediu uimitor pentru toate tipurile de inflamație, că și cele caracteristice artritei reumatoide, osteoartritei, gutei, astmului și bronșitei.

– diuretic – potasiul și sodiul din sucul de țelină reglează nivelul fluidelor din organism, stimulează producția de urină și ajută la eliminarea excesului de lichid.

– scăderea temperaturii corpului – când vremea este caldă iar atmosfera uscată, se recomandă să se consume un pahar de suc de țelină de două-trei ori pe zi, între mese. Acesta va contribui la normalizarea temperaturii corpului.

– constipație – țelină are efect natural laxativ și ajută la relaxarea nervilor care au fost suprasolicitați.

– colesterol – s-a demonstrat că sucul de țelină scade în mod eficient, colesterolul total, dar și colesterolul rău (LDL).

– tonic – sucul de țelină acționează că un tonic perfect pentru atleți, de exemplu, iar după antrenamente înlocuiește electroliții pierduți și rehidrateaza organismul cu minerale.

– reducerea acidității – minerale importante din acest suc echilibrează în mod eficient ph-ul sângelui din organism și neutralizează aciditatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: