Redactia.ro
Home » Stil de viață » Retetă paste cu roșii și brânză feta, virală pe Tik Tok. Ingrediente foarte simple

Retetă paste cu roșii și brânză feta, virală pe Tik Tok. Ingrediente foarte simple

Retetă de paste cu roșii și brânză feta, virală pe Tik Tok. Un astfel de preparat face furori de câteva zile pe celebra aplicație. Milioane de utilizatori cunosc acum rețeta și se laudă cu rezultatul. Ea este una foarte simplă și a fost inspirată de la o bloggeriță din Filanda, Liemessa. 

Retetă paste cu roșii și brânză feta, virală pe Tik Tok. Ingrediente foarte simple

Retetă de paste cu roșii și brânză feta, virală pe Tik Tok. Preparatul este unul extrem de gustos și simplu, în același timp.  Dacă doriți să impresionați pe cineva drag, fiți siguri că nu veți da greș cu această rețetă, inventată de o bloggeriță finlandeză, Liemessa.

Ingrediente

Pentru a face paste cu roșii și brânză feta aveți nevoie de: 1 kilogram de roșii cherry, 400 g brânză feta, 350 grame de paste, busuioc proaspăt, puțin piper, 1 lingură oregano uscat, 4-5 căței de usturoi, 1 linguriță fulgi de chili, 4-5 linguri de ulei de măsline. Atenție la brânza feta! Ea trebuie să fie neapărat grecească și nu danish cheese. Are marcajul DOP.

Cum preparăm pastele cu roșii și brânză feta

Pentru început puneți roșiile cherry într-o tavă pentru cuptor. Peste ele adăugați uleiul de măsșline, apoi oregano, piperul.Adăugați cățeii de usturoi, necurătați, și apoi amestecați totul foarte bine totul. Atenție, sarea nu este recomandată, deoarece brânza feta este destul de sărată.

În mjilocul tăvii faceți puțin loc și puneți cele două bucățele de brânză feta. Adăugați restul de ulei peste brânză și presărați puțin oregano peste brânza feta.

Urmează să puneți tava la cuptor, la 200 de grade pentru aproximativ 40 de minute. După ce sun gata roșiile și brânza feta, scoateți cățeii de usturoi și îndepărtați coaja.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Apoi cățeii de usturoi decojiți îi puneți în tavă, și cu o lingură amestecați totul încât să obțineți un sos cremos. Și, dacă, aveți, răbdare, înainte de a amesteca totul, puteți curăța și rochiile cherry, dacă vreți doar miezul lor.

Nu este disponibilă nicio descriere.

După ce sosul este bine amestecat, adăugați busuiocul, pe care-l puteți tăia sau lăsa frunzulițe, și-l amestecați cu restul compoziției.  Lăsați apoi sosul deoparte și pregătiți pastele.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Într-o oală fierbeți apă, peste care puneți sare și apoi pastele. Lăsați pastele să fiarbă în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj. După ce acestea sunt gata, le scurgeți și le adăugați peste sosul din tavă. Înainte de trece la așteptatul moment al gustării, le amestecați foarte bine. Și…aceasta a fost rețeța de paste cu brânză feta. Vă urăm poftă bună!

Nu este disponibilă nicio descriere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: