Redactia.ro
Home » Știri » Rezolvare subiecte Limba și Literatura Română. Barem de corectare

Rezolvare subiecte Limba și Literatura Română. Barem de corectare

GALERIE FOTO (4) Barem evaluare națională 2020

Luni dimineață a început Evaluarea Națională, cu mari emoții pentru elevii de clasa a VIII-a, care susțin astăzi primul examen important din viața lor.

Subiectele de la Evaluarea Națională pentru limba română

Examenul de astăzi este unul special, pe lângă faptul că elevii au emoții pentru Evaluarea Națională, pe baza căreia vor putea intra la liceu, dar aceștia trebuie să treacă și prin emoțiile unui examen în pandemia de coronavirus.

Măsurile luate în acest an pentru a fi feriți de infecția cu coronavirus au fost numeroase. Elevii au trebuit să fie supuși unui triaj epidemiologic și de asemenea, să poarte măști de protecție pe tot parcurusul probelor.

Examenul de luni, de la limba și literatura română are o durată de două ore. La fel și cel de miercuri, când elevii de clasa a VIII-a trebuie să dea proba la matematică.

Deja au apărut subiectele pentru proba susținută de elevi luni. Astfel, aceștia au trebuit să răspundă mai multor întrebări pe baza unui text scris de Sorin Titel. Elevii au analizat textul “Zborul”.

Subiectul al doilea, care este compus din două subiecte separate, a fost ceva mai dificil. La subiectul I B, elevii de gimnaziu au avut de redactat o compunere care trebuia să aibă 150 de cuvinte.

Baremul de corectare pentru Evaluarea Națională

La subiectulI B, copiii de clasa a VIII-a au avut de redactat o narațiune în care să povestească o întâmplare petrecută în timpul unei activități preferate de ei. Acest text trebuia să aibă între 150 și 300 de cuvinte.

Baremul de corectarea va fi publicat în cursul zilei de astăzi, după ce examenul va fi deja terminat. Potrivit celor de la Ministerul Educației, elevii de clasa a VIII-a vor putea să verifice dacă au rezolvat corect subiectele de la proba la limba română după ora 15. Atunci, va fi publicat baremul de corectare pentru această probă.

 

 

barem evaluare națională

barem evaluare națională

barem evaluare națională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: