Redactia.ro
Home » Monden » Rita Mureșan face dezvăluiri dureroase din trecutul lui Stephan Pelger. Creatorul de modă ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri

Rita Mureșan face dezvăluiri dureroase din trecutul lui Stephan Pelger. Creatorul de modă ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri

rita muresan stephan pelger

Întreaga lume a modei din România este în stare de șoc după ce creatorul vestimentar Stephan Pelger a decis să-și pună capăt vieții la doar 44 de ani. Creatorul de modă se lupta de mai mulți ani cu o depresie cruntă și nu putea depăși un moment pe care l-a trăit în anul 2018 atunci când a fost jefuit și bătut de două femei în Cannes. Rita Mureșan face declarații dureroase despre problemele cu care se confrunta Stephan.

Rita Mureșan susține că Stephan Pelger ar mai fi încercat să se sinucidă

Rita Mureșan știa despre problemele de ordin emoțional cu care se confrunta Stephan Pelger și susține că designerul a încercat și în trecut să-și pună capăt vieții, chinuit de demonii din propria minte.

„Ne-am văzut acum vreo șase luni. Tocmai venise de la tratament, de la dezintoxicare, și era bine. Nu a dat vreun semn că ar recurge la un asemenea gest. El a mai avut tentative, dar nu de genul acesta, acum a fost prea drastic. Ne vedeam mai mult la distracție, în cluburi, cu gașca de prieteni. Nu eram atât de apropiați încât să mi se confeseze însă. Pe el l-a marcat foarte tare episodul de la Cannes, când a fost bătut pe stradă. L-a marcat profund pentru că se afla într-o țară cu toleranță pentru orientarea lui. După acest episod totul s-a dus la vale”, a declarat Rita Mureșan, conform Unica.

Puțini sunt cei care știu că designerul trecuse în urmă cu câțiva ani print-un episod care îl marcase profund. Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, își deschisese inima în fața publicului în cadrul unei emisiuni de televiziune și a împărtășit una dintre cele mai traumatizante experiențe prin care a trecut în viața sa.

Stephan Pelger a fost jefuit și bătut în Coasta de Azur

În relatarea tulburătoare, celebrul designer a mărturisea că, pe când se afla pe Coasta de Azur, a fost victima unui răpiri și unui jaf. În acea perioadă, purta bijuterii de o valoare exorbitantă, iar incidentul a avut loc la un restaurant, în jurul orei 23:00, când un necunoscut l-a împins violent într-o mașină. Următoarele 11 ore ale vieții sale au fost un complet mister pentru el înturcât nu știe ce s-a petrecut cu el.

„Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general. Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins. 11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: