Redactia.ro
Home » TV » Ritualul pe care Rodica Popescu Bitănescu îl respectă zilnic pentru a se menține perfect sănătoasă, la 83 de ani: „Mă lupt să am mintea limpede”

Ritualul pe care Rodica Popescu Bitănescu îl respectă zilnic pentru a se menține perfect sănătoasă, la 83 de ani: „Mă lupt să am mintea limpede”

Nu este român să nu o recunoască pe Rodica Popescu Bitănescu, chiar și după râsul molipsitor! Actrița a adus zâmbetul pe chipurile milioanelor de români. Și toți s-au întrebat ce face îndrăgita actriță ca să se mențină într-o formă de zile mari chiar și la 83 de ani! Iată despre ce rituall zilnic este vorba!

Rodica Popescu Bitănescu reușește să se mențină într-o formă de invidiat! La cei 83 de ani, actriță aparee mai mereu veselă, plină de viață și perfect sănătoasă. Secretul? Aceasta a dezvăluit ce face în fiecare zi pentru a își păstra atât sufletul, cât și mintea tânără.

Așa am aflat că este vorba despre un ritual zilnic. Însă și experiențele prin care a trecut de-a lungul carierei o ajută extrem de mult în acest sens.

Ritualul pe care Rodica Popescu Bitănescu îl respectă zilnic

Rodica Popescu Bitănescu a impresionat de pe scenă milioane de români datorită talentului său actoricesc. Actrița este plină de energie și mai mereu cu zâmbetul pe chipul luminos. Iată despre ce ritual zilnic este vorba.

„Sunt plină de energie pentru că sunt un om foarte credincios și mă rog în fiecare zi să fiu sănătoasă. Mă lupt să am mintea limpede, să îmi comand să fac ce vreau eu și să îmi fie bine. Am multă activitate pentru că am învățat că nu este bine să faci nimic, trebuie să faci mereu ceva. Sunt o bună gospodină, îmi place să fac piața, să gătesc, să mănânc, să scriu, să recitesc ce am scris, să mă informez, să fiu la zi cu tot ce se întâmplă.’, a mărturisit Rodica Popescu Bitănescu, în cadrul emisiunii La Măruță.

Actrița spune că este important ca mintea să fie întotdeauna ocupată. Și chiar a subliniat faptul că nu a fost niciodată în depresie datorită faptului că nu a avut timp pentru o astfel de stare.

„Aud multă lume care cade așa într-o depresie, mulți oameni mult mai tineri ca mine. Eu nu am avut niciodată starea asta așa, să fiu disperată, nu prea am timp să fiu disperată. Dacă faci mereu câte ceva, păcălești creierul. Eu tot timpul repet textele, revăd ce am scris, țin minte tot ce am făcut, monoloage întregi de la teatru. Dacă ar fi să fac o emisiune despre mine, vai, am muncit atât de mult că mai mult am stat pe scenă decât acasă.’, a mai explicat Rodica Popescu Bitănescu.

Rodica Popescu Bitănescu: „Țin minte textele de acum 30, 40 de ani’

Rodica Popescu Bitănescu a mai mărturisit faptul că memoria ei este una foarte bună și ca urmare a carierei sale.

„Am fost plecată oriunde, am scris mereu, m-am dus peste tot, am povestit și m-am produs. Trebuie să repeți tot timpul, eu tot timpul repet. Interesant ce bine țin minte textele de acum 30, 40 de ani. Eu tot timpul fac câte ceva. Urmează lansarea cărții pe care am scris-o.’, a mai mărturisit Rodica Popescu Bitănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: