Redactia.ro
Home » Monden » Ritualul secret pe care îl are Teo Trandafir în fiecare dimineață. Cum își menține vedeta silueta

Ritualul secret pe care îl are Teo Trandafir în fiecare dimineață. Cum își menține vedeta silueta

Ritualul secret pe care îl are Teo Trandafir în fiecare dimineață. Cum își menține vedeta silueta

Teo Trandafir a dezvăluit ritualul secret pe care îl are în fiecare dimineață. Prezentatoarea de la KanalD a vorbit despre cum reușește să-și mențină silueta de invidiat. 

Ritualul secret pe care îl are Teo Trandafir în fiecare dimineață. Cum își menține vedeta silueta

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România. Aceasta s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, însă după o operație de micșorare a stomacului a reușit să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o. Acum, prezentatoarea de la KanalD a dezvăluit și care este ritualul său secret pe care îl face în fiecare dimineață.

În anul 2013, Teo Trandafir a suferit o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a slăbit 60 de kilograme. Astfel, prezentatoarea TV a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață și să aibă un regim permanent și destul de strict. Însă, pe lângă aceste reguli, Teo are și câteva secrete pentru menținerea în formă. Vedeta a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină sănătoasă și în formă.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

Ce regim ține Teo Trandafir pentru a se menține slabă

De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit în urmă cu patru ani și ce stil de viață a adoptat și ce regim alimentar are. Prezentatoarea TV a povestit că mănâncă des, dar puțin, iar prăjelile și sucurile acidulate sunt excluse.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.

Teo a mai declarat că nu mănâncă dimineața, iar când vine vorba de dulciuri, își face pofetele dar cu limită. Vedeta se păcălește singură încât să mănânce foarte puțin dulce și nu cât ar vrea.

„Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci”, a povestit Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: