Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir a spus adevărul despre prima căsătorie! ”Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”

Teo Trandafir a spus adevărul despre prima căsătorie! ”Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”

Drama lui Teo Trandafir! Ce a pățit prezentatoarea TV după ce a trecut prin cinci anestezii generale: „Aveam creierul praștie!” 

Teo Trandafir a făcut noi declarații despre viața ei personală și a vorbit despre prima căsnicie, pe care a avut-o cu un pilot.

Teo Trandafir a spus adevărul despre prima căsătorie! ”Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”

Teo Trandafir vorbește rareori despre viața de familie sau despre trecut, iar atunci când o face le oferă ascultătorilor și sfaturi de viață. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre viața personală, punând accentul pe prima căsătorie. Prezentatoarea TV a avut două căsnicii. Aceasta s-a măritat, pentru prima oară, în anul 1990, cu pilotul Alexandru Trandafir. Imediat după Revoluție, cei doi s-au decis să se căsătorească, iubirea fiind foarte mare între ei.

”Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea „În Oglindă”.

De asemenea, Teo Trandafir a mărturisit că viața de pilot nu era deloc una ușoară, iar bărbatul era nevoit să plece pentru mult timp. Au decis să divorțeze pe cale amiabilă: „Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel -. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”.

Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie

Teo Trandafir s-a remarcat prin felul ei de-a fi și prin faptul că mereu a spus ce a simțit și gândit fără să îi pese de părerile celorlalți. Telespecatorii și fanii ei au fost curioși să afle ce se întâmplă acum în viața vedetei și ce părere are aceasta despre o posibilă căsnicie.

La 52 de ani și cu două mariaje ratate, Teo Trandafir a mărturisit exclusiv pentru Click! care este părerea ei sinceră despre căsătorie. Întrebată ce părere are acum despre Ziua Îndrăgostiților și despre faptul că ar putea să mai simtă din nou fiorii unei iubiri.

”Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare. Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat Teo Trandafir pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: