Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Ce le-a spus vedeta tv

Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Ce le-a spus vedeta tv

GALERIE FOTO (2) Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă

Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Vedeta de la Kanal D și-a anunțat fanii ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă de ani buni. Teo le-a dat o veste bună telespectatorilor, dezvăluind data la care va fi din nou prezentă în fața micilor ecrane.

Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Ce le-a spus vedeta tv

Teo Trandafir, anunț important pentru telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de ani de zile îi încântă pe telespectatori cu prezența ei. Teo Trandafir este gazda emisiunii care îi poartă numele, difuzată pe Kanal D de ani de zile. Recent, blondina și-a anunțat fanii ce se va întâmpla cu reality show-ul ei, având în vedere că în ultimele zile emisiunea nu a mai fost transmisa.

Teo a anunțat că se va întoarce în curând pe micile ecrane, dezvăluind data la care va fi din nou în fața publicului cu noi ediții. Conform acesteia, emisiunea Teo Show va reveni de luni, 23 august, la Kanal D, de la ora 15.00. Bursuc și Teo vor oferi surprize mari în noul sezon. Ne-a fost dor tuturor! Ne așteaptă căsuța noua! Din 23 August, ora 15:00, @teoshow.kanaldromania e într-un sezon magic și nou! Impresionant de bine pregătit! Strălucitor! Plin de zâmbet și culoare, totul e sclipitor! Si noi, nu? Tot sclipitori! 😀🤗😂 Va așteptam cu iubire și surprize la @kanaldromania!❤️❤️❤️”

Teo Show revine cu noi surprize

Teo Trandafir a fost la un pas de moarte

Teo Trandafir este o femeie puternică și o mamă devotată. Aceasta are o relație specială cu fiica ei, Maia, pe care a înfiat-o. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și le ascultă dramele triste ale multor vedete de la noi, chiar ea a trecut printr-o perioadă de cumpănă. Teo a fost la un pas de moarte în 2011, iar acest moment nu îl va uita niciodată.

Vedeta de la Kanal D a vorbit despre calvarul prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută. Cel mai mult a dezamăgit-o faptul că tatăl ei a apărut la televizor, fără să o viziteze la spital. Cu toate astea, Teo a reușit să-și ierte părintele, iar acum au o legătură strânsă. „Un copil care nu-și iartă părinții este un monstru pentru că va veni ziua în care trebuie să îi spui la revedere. L-am invitat prin Skype, la Kanal D și ne-am mărturisit public iubirea dementă care ne-a unit. Tatăl meu a fost soarele meu. Am simțit nevoia să ne iertăm, nu neapărat să ne expunem, dar să avem mărturie amândoi că există mai multe perspective”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea 40 de întrebări a lui Denise Rifai.

De asemenea, prezentatoarea a spus că a învățat lucruri importante din această experiență dură. „Mi-am dat seama că nu am spus suficient de des că îi iubesc pe oamenii care contau. Poate omul s-ar fi schimbat față de mine. Acum spun din tot sufletul că iubesc. Când am aflat că nu am șanse de supraviețuire, mi-am dat seama că nu o să trăiesc o veșnicie. Nu știu dacă există viață după moarte. Conform unei logici elementare, orice formă de energie ar trebui să se transforme în ceva. Nu știu dacă e viață după viață. Poate viața se transformă într-un spirit, poate totul se termină aici”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: