Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă. „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”

Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă. „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”

GALERIE FOTO (4) Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă.

Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă. Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, dar a fost mereu discretă cu viața ei personală. Teo a trecut prin două mariaje eșuate, dar a reușit să treacă cu bine peste aceste momente. Recent, vedeta de la Kanal D a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa amoroasă.

Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă. „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”

Teo Trandafir, dezvăluiri din viața ei amoroasă. Vedeta de la Kanal D și-a construit o carieră frumoasă de-a lungul anilor, fiind considerată una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țară. Teo Trandafir are o fiică minunată, Maia, cu care are o relație specială. Deși este adoptată, cele două nu țin cont de acest aspect, iar Maia o iubește foarte mult pe mama sa. Cu toate astea, Teo nu a avut noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate. Deși este cunoscută de toți românii, Teo a fost mereu discretă cu viața sa personală. Recent, aceasta a vorbit fără perdea despre viața ei amoroasă. „Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate. Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie”, a declarat vedeta.

Teo Trandafir a mărturisit că este fericită acum, dar fără să specifice dacă are iubit sau nu. „Sigur că da, nu aș putea să trăiesc altfel. Am iubirea pentru fiecare zi de la Dumnezeu, iubirea pentru faptul că pot să văd în jur, pentru aprecierea pe care o primesc și o dau”, a mai spus ea. Întrebată dacă bărbații din viața ei s-au simțit inferiori ei, aceasta a spus că dacă ar fi existat acest sentiment, atunci ar fi trebuit să o ajungă din urmă. „Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre. Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune. Dar cel mai oportun ar fi să le adresăm lor această întrebare. Dacă aș vrea să mă întâlnesc cu Obama trebuie să știu măcar unde s-a născut, care a fost viața lui, primul discurs care i-a dat aripi. Nu poți să cunoști un om și apoi să te miri că l-ai cunoscut”, a mai spus prezentatoarea.

Teo si fiica sa

Cine sunt foștii soți ai lui Teo Trandafir

În 1990, Teo s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir, dar cei doi au luat decizia de a divorța pe cale amiabilă după șase ani de căsnicie. Acesta a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. După despărțire, Teo a păstrat numele fostului soț pentru că nu își dorea să revină la cel de dinainte de căsătorie. „Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, a declarat Teo Trandafir.

Alexandru Trandafir

În 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit în 2012. După șapte luni de mariaj, cei doi au divorțat. Conform acesteia, cel de-al doilea soț și-a dorit să devină cunoscut, în timp de Teo suferea de pancreatită acută, fiind la un pas de moarte.

Teo si fostul sot
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: