Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Cum a luat această decizie

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Cum a luat această decizie

GALERIE FOTO (6) Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Prezentatoarea tv a vorbit  despre relația cu fiica ei, Maia, dar și despre momentul în care a decis să devină mamă. Teo Trandafir a recunoscut că s-a confruntat cu numeroase probleme.

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Cum a luat această decizie

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre adopția fiicei sale. Este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. La vârsta de 53 de ani, Teo Trandafir se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Are rolul de moderatoare iar întreaga ca carieră și-a petrecută în fața micilor ecrane. Cu toate astea, cel mai important moment din viața ei a fost acela când a devenit mamă.

Vedeta tv are o fiică de 17 ani, Maia, cu care are o relație extrem de specială. Se știe că Teo a adoptat-o pe fiica sa în urmă cu 16 ani, dar puțină lume a știut cum a luat vedeta de la Kanal D această decizie. Teo Trandafir avea 35 de ani când a hotărât să devină mama Maiei. Vedeta a vorbit deschis despre momentul emoționant pe care nu-l va uita niciodată. “Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru”, a declarat Teo, într-un interviu pentru Life.ro.

Cum i-a spus Teo fiicei sale că este adoptată

Moderatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fiicei sale că este adoptată, ba chiar a fost deschisă să discute cu ea acest subiect încă de când era mică. Jurnalista i-a spus Maiei la vârsta de 2 ani că a adoptat-o, în timp ce se jucau. „I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Și a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Și tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf»; «Și unde m-au pus?» M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze”, a spus Teo.

Teo si fiica ei, Maia

Teo și fiica ei au o relație extrem de specială, vorbesc despre orice și se sprijină una pe cealaltă în orice situație. „Maia mă vede după ochi ce aș mânca, îi place să comande pentru mine. Mie îmi plac generozitățile, sensibilitățile ei, empatia aceasta și felul în care intuiește ceea ce îmi doresc. Suntem identice și avem foarte multe lucruri în comun, și ne place să facem lucruri împreună„, a mai spus vedeta tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: