Redactia.ro
Home » Știri » Robert Negoiță, prins în timp ce se plimba cu bicicleta în Parcul IOR. Cum se apără primarul sectorului 3

Robert Negoiță, prins în timp ce se plimba cu bicicleta în Parcul IOR. Cum se apără primarul sectorului 3

GALERIE FOTO (2) robert negoita

Primarul Sectorului 3 al Capitalei a fost surprins în ziua de Paște în timp ce se plimba cu bicicleta alături de iubita sa în Parcul IOR, care este închis oficial.

Robert Negoiță, s-a plimbat în parc cu iubita

Deși pandemia de coronavirus ține toată lumea în casă, iar Paștele de anul acesta este altfel față de anii anteriori, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță a fost surprins duminică, în timp ce se plimba alături de iubita sa în parcul IOR, închis oficial de autorități.

O femeie a surprins momentul în care cei doi se plimbau cu bicicletele și a postat pe Facebook imaginile.

La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspuns: „verific ca totul să fie în regulă”, stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute. După alte întrebări de ce ni se interzice nouă, famiilor cu copii, intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile și nu el a dat ordonanța militară”, a scris pe Facebook Lilia Stana.

Reacția lui Robert Negoiță

După ce imaginile cu primarul sectorului 3 au devenit virale, Robert Negoiță a transmis un mesaj pe Facebook prin care își justifică fapta.

Potrivit acestuia, se află în control în parcul IOR, pentru a vedea mentenanța parcului. Mai precis, acesta a precizat că a depistat multe nereguli în parcul IOR, motiv pentru care a convocat o ședință cu cei care se ocupă cu aceste lucruri.

Referitor la coșulețul pe care acesta îl transporta pe bicicletă, Negoiță a specificat că a luat pâine uscată pentru a hrăni păsările.

Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris pe Negoiță.

În administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare “fereastră” pentru a…

Publicată de Robert Negoita pe Duminică, 19 aprilie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: