Redactia.ro
Home » Știri » Robert și-a trăit primii ani din viață într-un orfelinat de la noi, iar mai apoi a fost adoptat de o familie în Franța. Acum, face un apel disperat: „Am nevoie să-mi cunosc rădăcinile”

Robert și-a trăit primii ani din viață într-un orfelinat de la noi, iar mai apoi a fost adoptat de o familie în Franța. Acum, face un apel disperat: „Am nevoie să-mi cunosc rădăcinile”

Robert și-a trăit primii ani din viață într-un orfelinat de la noi, iar mai apoi a fost adoptat de o familie în Franța. Acum, face un apel disperat: „Am nevoie să-mi cunosc rădăcinile”. Povestea lui a emoționat foarte multă lume din mediul online. Toți au rămas impresionați atunci când au auzit ce poveste de viață are tânărul adoptat în Franța.

Robert a fost adoptat dintr-un orfelinat din România

Robert și-a petrecut primii ani din viață, într-un orfelinat din Oradea. Asta până când actuala lui familie, l-a văzut și l-a adoptat. A trăit în Franța, unde a primit cea mai frumoasă educație. Totuși, există lucruri care încă-l leagă de țara noastră: rădăcinile lui! Tânărul vrea să știe ce s-a întâmplat cu familia lui, cine este mama lui și dacă mai are frați sau surori. Robert face un apel disperat, pe rețelele de socializare, și vrea să afle cine este, cu adevărat, cea care i-a dat viață. Vrea să-și cunoască mama biologică, pentru că despre tată știe că este decedat. Tânărul a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Mesajul transmis de Robert pe internet

„Salutări din Franța! Numele meu la naștere a fost ROBERT FECHETE și sunt născut pe 5 iunie 1994 la ORADEA. Am stat la leagănul Oradea până la vârsta de 4 ani când am fost adoptat de o familie din Franța. Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile și fac apel la dvs, această comunitate minunată să mă ajutați să îmi găsesc mama biologică care se numea FECHETE LUCRETIA și era domiciliata în ORADEA. Despre tată știu că ar fi decedat. Mi-ar placea să știu dacă am vreo soră sau un frate. Va mulțumesc pentru DISTRIBUIRE și orice informație aveți lăsați un mesaj privat paginii. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Robert, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: