Redactia.ro
Home » Sport » Roger Federer, out de la Cincinnati! L-a învins un puști de 21 de ani!

Roger Federer, out de la Cincinnati! L-a învins un puști de 21 de ani!

Roger Federer out de la Cincinnati

Roger Federer, out de la Cincinnati. Elvețianul a fost învins categoric de Andrey Rublev, numarul 70 ATP, scor 3-6, 4-6.

Roger Federer (nr. 3 ATP) a fost eliminat în optimile turneului de la Cincinnati. Fostul lider ATP a pierdut fără drept de apel, 3-6, 4-6, în fața rusului Andrey Rublev, în vărstă de doar 21 de ani. Federer nu a mai suferit o asemenea umilință de 16 ani. În 2003 la Sydney a fost învins în 54 de minute de joc de catre Franco Squillari. Cei doi jucători s-au întâlnit pentru prima dată pe teren.

„Rublev a fost excelent azi. Nu mi-a lăsat niciun punct. A fost un meci greu pentru mine, dar excelent pentru el. Am fost impresionat. A fost doar tennis bang-bang,” a declarat Federer, la conferința de presă.

În sferturi, Rublev îl va întâlni pe compatriotul său Daniil Medvedev.

„Începi să tremuri mult mai puternic. În capul meu îmi spuneam să nu mă uit la echipa mea, să nu ma uit la scor, să nu mă uit la Roger. Am încercat doar să fiu relaxat”, a spus Andrey Rublev.

Roger Federer își va lua pauza o saptamana. Apoi va participa la US Open 2019, care va debuta in data de 26 august.

Halep, eliminată de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut în optimile turneului de la Cincinnati. A pierdut în fața americancei Madison Keys (18 WTA), scor 1-6, 6-3, 5-7, după două ore și patru minute de joc.

„Madison a jucat incredibil. A fost foarte puternică pe teren. Știam că va lua mingile rapid și cu multă putere, știam că ăsta este jocul ei și mă așteptam la un start dificil. Nu am avut ritm la început”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă.

După această înfrângere, românca a pierdut 480 de puncte WTA. Începând cu 26 august, campioana de la Wimbledon va reveni pe teren la cel de-al 4-lea turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Citește și: Mike Tyson a șocat din nou! 40.000 de dolari pe lună pentru canabis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini