Redactia.ro
Home » Sport » Romain Grosjean s-a întors la locul accidentului! Imagini impresionante!

Romain Grosjean s-a întors la locul accidentului! Imagini impresionante!

Formula 1, Romain Grosjean, accident,

La sfârșitul săptămânii trecute, pilotul Romain Grosjean a fost la un pas să-și piardă viața în Marele Premiu din Bahrein. După ce a stat câteva zile în spital, francezul s-a întors la locul accidentului și s-a întâlnit cu salvatorii săi.

Pilotul francez a fost externat din spital miercuri. În urma cumplitului accident are arsuri la mâini și la picioare. Ieri, a decis să se întoarcă la locul unde a fost la un pas să-și piardă viața. Romain Grosjean a apărut cu mâinile bandajate, iar la unul dintre picioare poartă o gheată ortopedică, având o entorsă.

Francezul a mers și a stat de vorbă cu conducătorii și angajații echipei sale, Haas, apoi le-a mulțumit celor care i-au salvat viața.

„Scene uimitoare cu Romain Grosjean întâlnindu-i pe cei care l-au salvat.”, au scris cei de la Haas, pe Twitter.

Ce s-a întâmplat în Bahrein

Accidentul groaznic în care Romain Grosjean ar fi putut să moară a avut loc duminică, pe circuitul de la Sakhir. Monopostul francezului a fost lovit de un altul, a derapat și s-a izbit de un parapet cu o de 221 kilometri/oră. Mașina s-a rupt în două bucăți și imediat a luat foc ca o torță. Grosjean a ieșit singur din mașină. El a avut noroc, suferind doar arsuri la mâini și o entorsă la picior. Imediat a fost transportat la spital cu elicopterul unde a stat trei zile. A doua zi după cumplitul accident, pilotul a postat un mesaj și un video pentru fanii săi.

„Acest video este incredibil! Urmăriți profesionalismul pompierului, care încerca să stingă focul de lângă mine. Uitaţi-vă la acţiunile lui Ian Roberts şi la implicarea lui. I-am spus că este un erou, a intrat în foc cât a putut de mult pentru a mă salva.
Acesta este momentul în care am realizat că voi supraviețui. Când am ieșit din monopost. Da, am fost ars și da, a fost dureros, dar asta nu se compară cu eliberarea pe care am simțit-o când m-am ridicat. Am simțit cum mâinile lui Ian mă trag peste barieră și am știut că sunt în siguranță. Îmi amintesc fiecare secundă și viața mea nu va mai fi niciodată la fel, dar sunt sigur că vor urma lucruri minunate.
M-am întâlnit cu moartea și acesta este cel mai urât sentiment pe care l-am trăit. Dar sunt în viață și mă voi bucura de fiecare secundă din viața mea și de fiecare mică victorie într-un fel diferit de acum înainte. Mulțumesc,”, a scris Romain Grosjean.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romain Grosjean (@grosjeanromain)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: