Redactia.ro
Home » Sport » Lewis Hamilton are COVID-19! Ratează următoarea cursă

Lewis Hamilton are COVID-19! Ratează următoarea cursă

Lewis Hamilton cavaler, Formula 1,

Campionul mondial de Formula 1 are coronavirus. Mercedes a dat un comunicat în care a confirmat știrea. Hamilton este al treilea pilot care a fost confirmat pozitiv după Sergio Perez și Lance Stroll.

Britanicul este obligat să stea în izolare, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus. Astfel, Lewis Hamilton va rata a doua cursă din Bahrain.

„Hamilton are simptome ușoare, iar starea lui generală este una bună”, au spus cei de la Mercedes.

După ce a terminat cursa din Bahrein, pilotul a acuzat simptome ușoare. Luni a anunțat că a intrat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv.
Pentru următoarea cursă, Hamilton va fi înlocuit de unul dintre piloții de rezervă în Marele Premiu de la Sakhir, Stoffel Vandoorne sau Esteban Gutierrez.

Hamilton, campion mondial înainte de finalul sezonului

Britanicul a devenit pentru a șaptea oară campion mondial, după ce a câștigat Marele Premiu al Turciei. Lewis Hamilton a mai câștigat în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020. După ce a obținut al 7-lea titlu mondial, britanicul a avut un discurs emoționant.

“Cu greu îmi găsesc cuvintele după această victorie. Le mulțumesc colegilor mei din echipă pentru că mi-au oferit această șansă, sunt foarte mândru de ei. Eram conștient că azi nu pornim cu prima șansă și am făcut tot ce ne-a stat în putință. Am pierdut un campionat în 2007, acum mi-am învățat lecția. Trebuie să-i mulțumesc familiei mele, am visat asta de când eram mic și mă uitam la Grand Prix-uri, acesta e drumul din spatele visurilor noastre. Acest titlu e pentru copiii care visează să transforme imposibilul în ceva posibil. Copii, puteți să reușiți! Trebuie să munciți pentru asta, pentru ceea ce țintiți, și niciodată să nu vă îndoiți de calitățile voastre!”, a declarat britanicul imediat după cel de-al șaptelea titlu mondial din carieră.

Hamilton l-a egalat pe Michael Schumacher

Hamilton a reușit să-l egaleze pe Michael Schumacher la numărul de titluri mondiale câștigate, șapte. Înainte de a câștiga titlul, britanicul mai doborâse un record stabilit de fostul pilot german, la numărul de victorii, 91. Atunci fiul lui Michael Schumacher i-a oferit în dar o cască a tatălui său, iar Hamilton și-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Nici nu știu ce să spun. Am crescut urmărind pe cineva și pe care îl aveam ca idol datorită calității pe care o are ca pilot și a continuității lui săptămână de săptămână și de la o cursă la alta. Îmi amintesc că jucam un joc pe calculator cu Michael pilot, dar să știi că cineva e atât de dominant, nu te gândești ca cineva, mai ales eu, să fie măcar aproape de acele recorduri. Așa că e o onoare incredibilă pentru mine și o să-mi ia ceva timp să mă obișnuiesc cu asta. Să fiu sincer, abia când am ajuns aici am realizat că pot egala recordul lui. Dar nu aș fi reulșit asta fără eforturile celor din echipă, care s-au străduit și au dat totul”, a spus Lewis Hamilton la final.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: