Redactia.ro
Home » Sport » Romain Grosjean se recuperează după accident! Cum arată mâna pilotului

Romain Grosjean se recuperează după accident! Cum arată mâna pilotului

GALERIE FOTO (5) Formula 1, Romain Grosjean, recuperare accident

Pilotul de Formula 1, Romain Grosjean a postat mai multe fotografii pentru fanii săi în care le-a arătat cum decurge recuperarea, după accidental suferit în luna noiembrie. Mâna stângă este încă destul de afectată.

Romain Grosjean a suferit arsuri la ambele mâini, stânga fiind mai afectată, așa cum se vede și din imagini. Până acum pilotul a avut nevoie de bandaje. Francezul și-a asigurat fanii că recuperarea decurge foarte bine.

„Cât de bine mă simt. E ușor să uiți cum sunt corpurile noastre când funcționează bine! La noapte mă voi bandaja din nou, înaintea întâlnirii cu chirurgul meu care va evalua progresul făcut!”, a scris el.

Romain Grosjean a fost implicat într-un accident oribil în primul tur al Marelui Premiu din Bahrain, în noiembrie 2020. Monopostul său s-a rupt în două și a luat foc, după un acroșaj cu Daniil Kvyat. Francezul a reușit printr-un miracol să iasă din mașină și a fost transportat la spital. A fost norocos și a suferit doar arsuri la mine. Acesta a recunoscut după accident că salvarea sa a fost “halo”, elementul implementat în Formula 1 în urmă cu două sezoane i-a salvat viața. Acesta constă într-un
sistem de protecție împotriva accidentelor, fiind o bară curbată plasată pentru a proteja capul pilotului.
Pilotul în vârstă de 34 de ani, a decis să părăsească Formula 1 la finalul sezonului trecut, după cinci ani petrecuți la Haas.

Cine îl ajută să se recupereze

Soția pilotului francez, Marion Jolles (38 de ani), este cea care l-a susținut și ajutat în toată această perioadă destul de dificilă. Romain Grosjean și Marion s-au cunoscut în anul 2008, iar în 2012 s-au căsătorit. Au împreună doi copii, Sacha și Simon.
Bruneta este jurnalistă și a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni sportive. După accidentul soțului ei, Marion a postat un mesaj emoționant.

„Nu am dormit deloc în seara respectivă. Nici nu știu ce să vă spun. Vă mulțumesc tuturor pentru suport și afecțiune. Le mulțumesc celor din mașina medicală, îi mulțumesc lui Kevin Magnussen pentru ce a spus. Sigur o să uit pe cineva acum. Îi mulțumesc copilului nostru, care l-a determinat pe Romain să iasă din flăcări. În acel moment s-au petrecut mai multe miracole, nu unul singur. Vă îmbrățișez pe toți”, a scris Marion Grosjean, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: