Redactia.ro
Home » Homepage » Român ucis în atacurile armate din Germania

Român ucis în atacurile armate din Germania

român

Un român se află printre victimele atacurilor armate din Germania, potrivit presei locale. Atacurile s-au soldat cu 11 morți, inclusiv atacatorul, un adept al ideilor de extremă dreapta.

Românul ucis în atacul de la Hanau ar fi un tânăr de 23 de ani, care era curier în Germania, potrivit știridiaspora.ro. Acesta ar fi fost împușcat de atacatori chiar în propria mașină. Bărbatul se întorcea spre casă, de la locul de muncă. Informația a fost confirmată de tatăl tânărului, Păun Niculescu. Bărbatul mort era originar din Giurgiu și i se spunea Viorel.

Ulterior, MAE anunțase că printre victime nu se afla niciun român. „Cu privire la informațiile vehiculate în presă referitoare la existența unui cetățean român printre victimele atacului armat din Hanau, MAE precizează că, în conformitate cu informațiile transmise de autoritățile germane, până la acest moment au fost identificate 6 victime din cele 9, nefiind confirmat niciun cetățean român. Vom reveni cu informații imediat după finalizarea procedurilor de identificare”, a precizat MAE, potrivit digi24.ro.

Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit

Potrivit zeit.de, victimele sunt de origine română, turcă, bosniacă, poloneză și bulgară.Cel puţin nouă persoane au fost ucise miercuri seară în două incidente armate petrecute la Hanau, în apropiere de Frankfurt. Presupusul autor al atacului și mama sa au fost găsiți ulterior morți, ceea ridică bilanțul acestor violențe la cel puțin 11 decese.

Suspectul pare să fi fost adeptul unor idei extremiste și aceasta ar fi motivația acțiunilor sale. El şi-a exprimat opiniile de extremă dreapta într-o scrisoare-confesiune, dar și într-o înregistrare video pe care a postat-o online în urmă cu câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: